Patronul firmei de pui din Florești infirmă informaţiile legate de vânzarea companiei: „Nu știu cine zice că o vinde, să o vândă, dacă e a lor”

Foto: Dan Bodea

Cu toate că zilele acestea au fost vehiculate mai multe zvonuri conform cărora ferma de pui Amareto S.R.L. din Florești ar urma să fie vândută, iar în locul acesteia s-ar construi un mall, patronul fermei,  Nicolae Cobârzan infirmă informațiile apărute.  Acesta susține că nu a purtat discuții în acest sens cu primarul comunei Florești, Horea Șulea.

„Nu știu de ce ferma e o problemă atât de importantă acum, în campanie. Nu știu cine zice că o vinde, să o vândă, dacă e a lor. Dar nu e. Orice e de vânzare pe lumea asta. Acum însă, încă un an și jumătate, și să vreau să o vând nu pot pentru că avem un angajament cu APIA. Vedem după perioada aceasta dacă vând sau dacă facem alt angajament. De vândut firma s-a tot vorbit și dacă vine cineva cu o ofertă bună care să îmi convină, sigur că vând. Discuții însă nu au fost. Am vorbit cu primarul, am vorbit cu alți oameni, dar am vorbit așa cum vorbesc acum cu dumneavoastră. Nimic mai mult. Oricum, un an și jumătate nu pot vinde nimic”, a precizat pentru Transilvania Reporter Nicolae Cobârzan.

Primarul comunei Florești, Horea Șulea, citat de stiridecluj.ro a declarat că a primit un mail din partea unui investitor care anunță că a avut discuții cu arhitectul șef din Florești, Alexandru Ladariu și cu Nicolae Cobârzan, patronul fermei, discuții despre care primarul nu ar fi fost informat.

„Am aflat, însă, prin acest email că în locul fermei ar urma să fie construit un mall de genul celui de la Parndorf, un mall deschis cu spații de joacă pentru copii. Acolo, sunt circa 4 hectare pe care ar putea fi ridicat acest mall”, a precizat primarul Horia Șulea, citat de site-ul stiridecluj.ro.

Am încercat să luăm legătura cu primarul pentru detalii suplimentare, dar acesta are telefonul închis. Angajații de la Primăria Florești au precizat că edilul nu se află în cadrul instituției, fiind plecat la Cluj pentru o ședință ce a avut loc în cadrul Primăriei Cluj-Napoca de la ora 13:00.

Vom reveni cu detalii.

Citiți și: Ferma de pui din Florești, somată „să zboare” de o firmă de avocatură clujeană

Postaţi un comentariu