Pârtia Teleschi Feleacu a deschis sezonul de ski, snowboard și sanie

Foto: Dan Bodea

Pârtia Teleschi Feleacu își deschide porțile în acest sfârșit de săptămână pentru iubitorii de schi și snowboard. Odată cu venirea temperaturilor scăzute, administratorii au amenajat pârtia astfel încât toți clujenii să se bucure de condiții optime pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Programul pârtiei este cel cu care clujenii sunt deja obișnuiți de anul trecut. Pârtia este deschisă în fiecare zi a săptămânii până la ora 22:00, diferite fiind doar orele de deschidere. Astfel, de marți până joi, pârtia se deschide la ora 16:00, în zilele de weekend este disponibilă încă de dimineața de la 10:00, iar vinerea de la ora 14:00. Săptămâna începe cu o zi în care pârtia este preparată după aglomerația din weekend, așa încât lunea se deschide doar la 18:00. Prețurile din acest sezon sunt de 5 lei pentru fiecare urcare și  există reduceri pentru pachete cu mai multe urcări: 45 de lei – 10 urcări, 65 de lei – 15 urcări, 80 de lei – 20 de urcări. Centrul de închirieri este deschis, oferind iubitorilor sporturilor de iarnă echipament complet de schi și snowboard la prețul de 40 de lei/zi.

Clujenii care vor să se dea cu sania au o alternativă viabilă în cadrul Fun Park-ului, unde există un traseu de tubing. Tot în Fun Park Cluj, doritorii se pot da în zorbing, să se cațere pe peretele de escaladă sau să încerce tirul cu arcul. Nici cei mici nu au fost uitați, transmit administratorii pârtiei în cadrul comunicatului de presă: copiii se pot distra  în rotondo sau se pot juca în spațiul special amenajat din cadrul parcului de distracții.

La Pensiunea Teleschi, clujenii pot lua masa și se pot încălzi cu un vin fiert la barul pensiunii. Pârtia de începători este amenajată deja de miercuri și își așteaptă în continuare “elevii”. O urcare cu”baby-lift”-ul costă 2 lei.

SnowPark-ul este încă în curs de amenajare și se va redeschide în cursul săptămânii viitoare. Administratorii reamintesc că accesul în cadrul SnowPark-ului este permis doar cu cască de protecție și protecție de spate.

Pârtia Feleacu este amplasată la 12 km de municipiul Cluj-Napoca, desfășurându-se pe Dealul Feleacului lânga turnul de televiziune. Pârtia are o lungime a traseului de 765 de metri, diferența de nivel fiind de 98m și este dotată cu instalație de zăpadă artificială (având 6 tunuri marca Sufag) și sistem eficient de iluminație. Totodată, dotările pârtiei Feleacu includ o instalație teleschi cu o capacitate de 412 persoane/h, sistem de supraveghere 24/24h și internet wireless pe partie.

Postaţi un comentariu