Pârtia Albastră de la Buscat se redeschide în acest weekend

Pârtia Albastră, Buscat

Cu toate că primăvara pare că și-a intrat în drepturi, zăpada va reveni în weekend, la munte, spre bucuria celor nu și-au pus schiurile în cui. Pârtia de la Buscat se redeschide sâmbătă, 5 martie, de la ora 10:00. Termometrele înregistrează din nou temperaturi sub zero grade, iar tunurile de zăpadă artificială funcționează non-stop. Veștile bune vin și cu reduceri la telescaun, 11 urcări la doar 50 de lei.

Tot sâmbătă va avea loc a doua ediție Buscat Winter Fest, eveniment dedicat tuturor iubitorilor sporturilor de iarnă care vor avea parte de: concursuri, distracție, premii, zăpadă, petrecere pe pârtie, competiții de sănii, de schi paralel, bătaie cu zăpadă și multe altele.

Stațiunea este dotată cu telescaun și babylift și dispune de trei pârtii de schi, o pârtie de inițiere și una de săniuș:

– Pârtia Albastră: 1300 m – deschisă

– Pârtia Roșie: 800 m – închisă

– Pârtia Neagră: 900 m – închisă

Buscat Ski&Summer Resort este situat la 1676 m altitudine și este cea ai ozonificată zonă din România, a doua din Europa. Stațiunea dispune de două restaurante: Apres Ski Bistro la jumătatea pârtiei albastre și Restaurant Cabana Lupilor la baza pârtiei.

Programul pârtiei este:

Marți-Vineri: 10:00-17:00

Sâmbătă-Duminică: 09:00-17:00

Citiți și:În așteptarea zăpezii. Unde se poate schia în județul Cluj


Publicitate

Postaţi un comentariu