Opt persoane la spital, după ce un autocar s-a răsturnat la Câțcău

Foto: arhivă

Opt persoane au fost duse la spital în urma accidentului în care un autocar cu pasageri s-a răsturnat miercuri seara pe DN1C, la ieşirea din localitatea clujeană Câţcău, fiind vorba de şoferul autoturismului pătruns pe contrasens şi care a fost încarcerat, precum şi alte 7 persoane rănite uşor, potrivit Agerpres.

Potrivit informațiilor oferite de IJP Cluj, citate de Agerpres, în jurul orei 19,00, un tânăr în vârstă de 27 de ani din judeţul Sălaj care circula pe DN1C între localităţile Coplean şi Câţcău a pătruns pe contrasens, unde a acroşat uşor o autoutilitară, iar ulterior a intrat în coliziune cu un autocar în care se aflau aproximativ 20 de pasageri şi care s-a răsturnat. 

În urma impactului, şoferul autoturismului a fost rănit şi transportat la spital, iar alte şapte persoane au fost transportate şi ele la spitalul din Dej, pentru investigaţii, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj. 

Potrivit ISU Cluj, pentru salvarea şoferului maşinii care a pătruns pe contrasens, care are cele mai grave răni, a fost necesară intervenţia echipei de descarcerare. 

‘A fost aplicat planul roşu de intervenţie pentru gestionarea evenimentelor cu victime multiple. Iniţial au fost anunţate şase victime. Victimele au fost transportate la spital, una dintre ele în stare gravă, a fost nevoie de descarcerare pentru aceasta’, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş. 

Una dintre victime a fost preluată de un elicopter SMURD.

Postaţi un comentariu