O rută nouă și încă 12 zboruri spre București de pe Aeroportul Cluj

Foto: Dan Bodea
eepurl.com

De duminică, 30 octombrie 2016, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj schimbă programul de operare, în conformitate cu zborurile planificate pentru sezonul de iarnă (30.10.2016-25.03.2017), se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Această perioadă aduce noutăți precum lansarea noii destinații Birmingham (16 decembrie 2016) operată de compania aeriană Blue Air, dar și modificări ale programului de operare a zborurilor în ceea ce privește zilele, orele și frecvențele de operare față de programul zborurilor aferent sezonului de vară 2016.

În noul sezon față de cel anterior vor fi introduse 12 curse noi pe săptămână spre/dinspre București, dintre care patru cu Wizz Air (10 față de șase) și opt cu Blue Air (12 față de patru), dar și o cursă săptămânală în plus spre/dinspre Varșovia, cu LOT Airlines (cinci față de patru).

Cele șase companii aeriene ce operează în prezent pe Aeroportul Internațional Cluj oferă pasagerilor 36 de destinații regulate spre 17 țări din Europa, Orientul Mijlociu și Asia.

 

Postaţi un comentariu