O firmă din Miercurea Ciuc a câștigat licitația pentru aplicația turistică interactivă pusă la dispoziţia turiştilor de Consiliul Judeţean Cluj

Centrul de informare turistică înființat de CJ
eepurl.com

Consiliul Județean Cluj a desemnat câștigătorul licitației privind implementarea unei aplicaţii informatice de ordin turistic, compatibilă cu telefoane de tip smartphone și device-urile tip tabletă. Licitația a fost adjudecată în favoarea societății Tourist Informator SRL din Miercurea Ciuc, a cărei ofertă financiară, în valoare de 13.500 lei plus TVA, a  avut costul cel mai mic dintre toate ofertele depuse.

Firma câștigătoare a licitației s-a obligat, prin contractul de servicii să realizeze o aplicație turistică compatibilă cu cele mai noi gadgeturi din piață, în vederea informării, în regim de interactivitate, rapiditate și utilitate, a ofertei turistice a județului Cluj. Această nouă aplicație, folosită în mod gratuit de către toți utilizatorii, va integra diverse informații descriptive cu obiective turistice clujene, fapt care va determina o dezvoltare a ofertei și a calității serviciilor oferite turiștilor de către Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj din cadrul Consiliului Județean Cluj.

Astfel, reprezentanții SC Tourist Informator SRL vor trebui să integreze în aplicația nou creată diverse materiale multimedia, precum imagini, text și hărți cu obiective turistice din județul Cluj, informații generale utile turiștilor – unități de cazare, restaurante, posibilități de agrement, transport, farmacii non-stop, spitale de urgență, evenimente culturale în desfășurare, etc. Aplicaţia va fi funcțională în sistemele de operare IOS, Android și Windows, compatibilă cu telefoane de tip smartphone și device-uri tip tabletă, conținutul acesteia urmând a fi disponibil în nu mai puțin de 5 limbi de circulație internațională: română, engleză, franceză, maghiară și germană.

”Este un nou pas înainte în demersurile care vizează promovarea la un nivel superior a potenţialului turistic al judeţului. Îmi doresc ca această aplicație să fie una prietenoasă cu utilizatorii și să contribuie, în completarea actuivităţii centrului nostru de informare turistică, la creșterea gradului de vizibilitate și atractivitate a principalelor obiective turistice din județul Cluj”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Ofertele depuse de societăţile participante la licitaţie au fost după cum urmează:

SC Root Security SRL             – ofertă de 19.450 lei +TVA

SC Tourist Informator SRL     – ofertă de 13.500 lei + TVA

SC Web Win Group Net SRL – ofertă de 17.300 lei + TVA

SC Vision Plus Mobile SRL   – ofertă de 21.800 lei + TVA

SC Einsen Land SRL              – ofertă de 19.000 lei + TVA

SC Tech Guys SRL                 – ofertă de 14.000 lei + TVA

SC Isoft SRL                           – ofertă de 18.167 lei + TVA

Postaţi un comentariu