O firmă clujeană a fost de două ori nominalizată în finala European IT&Software Excellence Awards 2016

Erik Barna, CEO al LIFE IS HARD

Compania clujeană Life is Hard a fost de două ori nominalizată în finala competiției European IT&Software Excellence Awards 2016, desfășurată la Londra. Produsul care a adus compania pe lista celor mai buni furnizori de soluții IT și la o dublă nominalizare este MedXline. Aplicația a intrat în finală la categoriile: Connected/Mobility Application Solution of the Year și Big Data, IoT or Analytics Solution of the Year (ISV Cat).

MedXline este o aplicație de management operațional pentru clinici și policlinici, oferind următoarele funcționalități principale: planificarea pacienților, fișa electronică a pacientului, notificări sms pentru pacienți, interfațarea cu echipamente medicale pentru transferul investigațiilor în fișa pacientului, calcul de cost pentru investigații medicale, gestiunea stocului de materiale consumabile folosite în actul medical. Prin modulul de online-care (o aplicație mobilă dedicată) pacienții au acces la fișa proprie de consultație, la programări, analize, inclusiv sfaturi de specialitate. Fiind o aplicație in Cloud, MedXline are un nivel ridicat de securitate comparativ cu aplicațiile de internet banking; avantajul major este acela că aplicația poate fi accesată de oriunde și de pe aproape orice dispozitiv mobil.

„MedXline este o aplicație în Cloud de management al activității clinicilor și policlinicilor private, cu accent pe automatizarea proceselor de lucru din cadrul unităților medicale și are ca unic scop final o calitate ridicată a actului medical. Soluția este utilizată în prezent de mai multe centre și clinici din toată țara” precizează Erik Barna, CEO al LIFE IS HARD și unul dintre fondatorii  companiei.

Atributele principale pe care le premiază European IT&Software Excellence Awards , una dintre cele mai prestigioase competiții pan-europene ale industriei sunt inovația și impactul semnificativ în business.

Ediția 2015 a atras peste 180 de aplicații software din întreaga Europa, dezvoltate de către  companii de top din toate țările membre, LIFE IS HARD fiind câștigătoarea marelui premiu la categoria „Best ERP/CRM solution of the Year” cu soluția 24Routier.ro. Compania clujeană se află, în 2016, la cea de a treia participare la această competiție, iar finala de anul acesta al European IT&Software Excellence Awards va avea loc pe 14 aprilie, la Londra.

Lista completă a finaliștilor poate fi vizionată aici.

Citiți și: Compania clujeană Life is Hard, primul dezvoltator software din România listat la bursă

Compania clujeană Life is Hard trece la o nouă etapă: se listează la bursă

„Life is Hard” îți face viața mai ușoară

Postaţi un comentariu