O femeie a decedat și alte 12 persoane au fost rănite în urma unei explozii produse la un bloc din Turda

Foto: turdanews.net
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

O femeie a decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă în urma unei explozii produse la un bloc din Turda, ca urmare a unei acumulări de gaz, iar alte 12 persoane au fost rănite.

„Echipele ISU Cluj au fost solicitate, vineri seara, să intervină la o explozie la un bloc de pe strada Baladei din municipiul Turda. Explozia s-a datorat, probabil, unei acumulări de gaz. Două persoane au necesitat îngrijiri medicale, una dintre ele suferind un atac de panică, iar cealaltă având arsuri pe 70% din suprafaţa corpului. Persoana cu arsuri, o femeie în vârstă, care se afla în locuinţa unde a avut explozia, a fost transportată la Spitalul din Turda şi trebuia să fie trimisă la Cluj-Napoca dar, între timp, a decedat. Un număr de 12 persoane din imobil au fost evacuate, iar accesul în clădire nu este permis”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

Accesul în bloc este interzis, o comisie a Primăriei Turda urmând să verifice structura de rezistenţă a clădirii. În total au fost afectate 20 de garsoniere.

Postaţi un comentariu