O bancă comercială, partenerul capitalei Europene a Tineretului

eepurl.com

Federaţia Share a încheiat un parteneriat cu Banca Comercială Română pentru susţinerea şi promovarea Capitalei Europene a Tineretului, Cluj-Napoca 2015 (CET). BCR a devenit astfel banca oficială a CET.

“Sunt convins că prin prestanța, prin posibilitățile de mediatizare și prin proiectele pe care le vor dezvolta alături de echipa Capitalei Europene a Tineretului, acest parteneriat va contribui semnificativ la creșterea vizibilității Clujului, a României și la dezvoltarea sectorului de tineret“ a declarat primarul Emil Boc.

“Apreciem foarte mult faptul că BCR nu vine în sprijinul sectorului de tineret numai din perspectivă financiară, ci și prin implicare în domeniile educație și antreprenoriat. Ne dorim ca acest accord să devină un model și pentru alte entități din sfera private și non-guvernamentală” a declarat Mihai Pop, vicepreședinte Federația Share Cluj-Napoca.

Contribuția BCR în cadrul proiectului va consta în susținerea financiară a proiectelor dezvoltate de către inițiatorii proiectului, în promovarea la nivel național și internațional a proiectului Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeană a Tineretului, precum și în dezvoltarea unor proiecte proprii.

“Platformele de tineret sunt motorul progresului, mobilizând laolaltă resurse, comunități și principii valorice. De aceea este important să le susținem, să le încurajăm și să le promovăm. Poziția de Bancă Oficială a Cluj-Napoca – Capitala Europeană a Tineretului 2015 ne onorează, dar ne și obligă să investim și să răsplătim încrederea acordată BCR”, Dana Demetrian, vicepreședinte Retail BCR.

În cadrul parteneriatului, banca va sprijini și excelența academică prin parteneriate cu cele mai mari instituții de învățământ superior din Cluj-Napoca, pentru dezvoltarea unor proiecte de creștere a nivelului de angajabilitate al tinerilor.

Postaţi un comentariu