NTT Data îşi extinde activitatea într-un nou turn cu 13 etaje

foto: glassdoor.com

NTT DATA România anunţă că îşi extinde activitatea într-un nou spaţiu ultra modern, pe o suprafaţă de 9000 mp, situat în centrul orașului, lângă sediul actual – EBS Tower.

Pentru companie investiția se estimează la circa 1, 5 milioane de euro. Al doilea „tower” va fi interconectat cu actualul EBS Tower şi va dispune de spații pentru încă 1000 de angajaţi noi..

Pe cele 13 etaje, designul spaţiilor va fi în linie cu noile trenduri în psihologia persoanelor care lucrează în domeniul IT, cu spaţii creative, standing desks şi spaţii pentru videoconferinţe sau pentru relaxare, inclusiv zone ce redau sentimentul home-office. În noul sediu vor fi amenajate săli specializate pentru conferinţe IT, congrese din alte domenii, reuniuni ale oficialităţilor, evenimente academice sau educaţionale, evenimente de business, evenimente pentru mass-media, sau chiar unele cu caracter social.

„Cu o varietate de angajaţi, parteneri, colaboratori şi vizitatori de diferite vârste şi din diferite culturi, de la generaţia millennials la delegaţii de talia top managementului din companii multinaţionale sau personalităţi publice, spaţiile noastre sunt create pentru a face faţă diferitelor situaţii de business la care suntem expuşi. Ne prezentăm de asemenea ca şi o organizaţie de învăţare, susţinem educaţia într-un mod activ, astfel că vom regăsi în clădirea noastră atât săli ultramoderne de training, amfiteatre pentru diverse evenimente, săli de curs, săli profesorale dar şi spaţii de relaxare şi zone special amenajate pentru facilitarea comunicării informale şi inter-cunoaștere”, a declarat Daniel Metz, CEO NTT DATA România.

NTT DATA România reprezintă noul nume pentru fosta companie clujeană „EBS Romania”, membră a grupului NTT DATA din 2013. După 16 ani de excelență în IT, EBS a devenit anul acesta NTT DATA România, formatul echipei şi a tuturor atributelor de management rămânând neschimbate.

Postaţi un comentariu