Nou showroom pentru mărcile Jaguar și Land Rover în județul Cluj

RMB Inter Auto, reprezentant oficial pentru 6 dintre cele mai importante branduri auto de pe piața clujeană, a împlinit 25 de ani de activitate. Acest eveniment a fost marcat prin inaugurarea unui nou showroom auto dedicat brandurilor premium Jaguar și Land Rover.

Administratorul companiei, Ioan Rus, a precizat ca RMB Inter auto se afla între cele 3% procente din categoria companiilor românești care au rezistat pe piață o perioadă lungă de timp, în prezent RMB Inter Auto ajungând la o cifra de afaceri de peste 50 milioane de euro.

“În prezent ne mândrim cu 200 de salariați, cu peste 15000 de unități vândute și 1.200.000 de ore de manopera service în cei peste 25 de ani de activitate. De asemenea, faptul că avem în portofoliu încă 2 mărci premium, respectiv Jaguar și Land Rover pot spune că este o onoare, iar pentru că acestea sunt într-o continuă dezvoltare am considerat de cuviință, atît noi, RMB Inter Auto, cât și Tiriac Auto să le facem o casă nouă”.

În cadrul evenimentului au fost prezente oficialități locale, parte din conducerea Tiriac Holding, reprezentanți ai diferitelor companii de pe piața clujeană, clienți și prieteni ai companiei.

Noul showroom al brandurilor Jaguar Land Rover se află în Sânnicoară, strada Clujului nr 15.

 

 

Postaţi un comentariu