Noaptea Privighetorilor în Grădina Botanică

Societatea Ornitologică Româna organizează cea de-a cincea ediție a evenimentului „Noaptea Privighetorilor”, pe 23 mai, la Cluj. Un duel între muzicienii din păduri și cei din orașe, păsări cântătoare contra soliști și interpreți de muzică clasică va avea loc cu începere de la ora 18,00, în Grădina Botanică. Acțiunea face parte din proiectul „Păsările Clujului prin muzică și tradiție”.

Ca de obicei, „Noaptea Privighetorilor” începe cu un tur ornitologic ghidat, de la ora 18,00. Participanții vor merge să vadă și să asculte păsările cântătoare, iar apoi pot admira o expoziție fotografică cu tema “Păsări ÎnCântătoare”.

De la ora 19.00 începe concertul de muzică clasică, în Grădina Romană. Anul acesta se vor putea asculta piese compuse de Enescu, Ravel, Beethoven, Mouquet, Prokofiev, Mozart, Webern, Dvořák. Vor cânta Eva Butean, Dioszegi Benjamin, Raluca Ilovan, Teodora Buia, Sonia Vulturar, Fodor Lilla, Daniel Demian.

Participarea la eveniment este gratuită, dar biletul de intrare în Grădina Botanică costă 6 lei. În caz de vreme nefavorabila evenimentul se va desfășura în sala Casino din Parcul Central.

Postaţi un comentariu