“Noapte albă” la Cluj Never Sleeps în 17-18 iunie

Cluj Never Sleeps, ajuns la ce-a de-a patra ediție, se desfășoară în acest an în noaptea de 17 spre 18 iunie. Este o „noapte albă” a culturii, moment în care orașul devine mai viu, mai dinamic și mai tânăr, iar arta, multiculturalitatea şi viaţa de noapte se contopesc în weekendul din preajma celei mai scurte nopţi din an.

Programul de activităţi aduce o confluenţă a artelor în spaţii neaşteptate şi promovează iniţiative creative ale tinerilor. Fie că vorbim despre concerte, musical-uri, proiecţii cartate şi activarea unor spaţii inedite, instalaţii de artă interactive, performance-uri sau petreceri tematice, o să ne adunăm spre înserat pentru a da viaţă unei atmosfere vibrante pe străzile Clujului.

Programul cuprinde:

– proiecţii cartate pe clădiri, animarea desenelor murale prin lumină

– concert Les Nuages în Piaţa Unirii şi încheiere cu musicalul Must be blood (adaptare după celebrul “Little Shop of Horrors”)

– dedicarea unei străzi pentru desfăşurarea de activităţi artistice, performance-uri

– piesă de teatru adusă în curtea Institutului Cultural Francez prin intermediul Teatrului Naţional Cluj

– tradiţionalul Midnight Snack în miez de noapte

– instalaţii de artă care folosesc lumina şi culoarea amplasate în diferite puncte ale oraşului

– petreceri tematice

– iniţiative asociate ale partenerilor şi organizatorilor de evenimente care vor desfăşura activităţi sub cupola Cluj Never Sleeps

– scurtmetraje la cinema Victoria

Mai multe detalii, programul și locațiile le puteți găsi pe site-ul www.clujneversleeps.ro. Cluj Never Sleeps este organizat de Federatia Tinerilor din Cluj,  sprijinit de Primaria municipiului Cluj-Napoca.

Postaţi un comentariu