Modificări în programul Picnic in the Park: trupa Aaron nu mai ajunge la Cluj

Cea de-a doua ediție Picnic in the Park va avea loc sâmbătă, 14 mai, în Iulius Parc.

Trupa franceză Aaron urma să concerteze în această seară, de la ora 20:30, în cadrul evenimentului Picnic in the Park, dar, din cauza unor probleme apărute pe aeroportul din Munchen, mai multe curse de ieri seară au ajuns cu întârziere, între care și cea care urma să-i aducă pe cei de la AaRON către al doilea avion, cel spre Cluj.

„Avem o veste proastă și două bune. Trupa Aaron nu mai ajunge azi la Picnic in the Park. Veștile bune sunt însă mai multe: în seara asta îi avem pe scena Picnic pe cei de la Grimus, cărora le mulțumim pentru viteza de reacție, iar trupa Aaron va veni la Jazz in the Park, pe 2 iulie”, au transmis organizatorii pe Facebook.

Programul concertelor 

Primii care au urcat pe scenă la Picnic in the Park sunt membrii trupei The Beat, de la ora 15.30. Cei de la The Kryptonite Sparks vor concerta de la ora 17:30,  Tango with Lions va cânta de la ora 19:00, iar de la ora 20:30, clujenii îi vor putea asculta pe cei de la Grimus.

Până la ora 22:00 clujenii sunt așteptați cu muzică bună, zone de relaxare, activități în aer liber și jocuri, în Iulis Parc, iar de la ora 23:00 și până dimineața petrecerea va fi în toi la Sala Polivalentă.

Afterparty Jazzanova DJ Set la Sala Polivalentă

După ce se lasă noaptea și până la ivirea zorilor, petrecerea continuă la Sala Polivalentă la un afterparty Jazzanova DJ Set la care mixează unul dintre cei mai bine cotați DJ-i din Berlin, Claas Brieler, de la Jazzanova. Warm up-ul petrecerii este asigurat de Marwan de la ora 23:00, iar partea de închidere îi va reveni lui Paul Adrian.

Biletele pentru petrecerea de la Sala Polivalentă se pot cumpăra de la Picnic in the Park, de la Sala Polivalentă, înainte de eveniment, dar și online prin rețeaua www.biletmaster.ro. Biletele costă 25 de lei.

Detalii despre program găsiți aici.

Postaţi un comentariu