Miss Basarabia 2017. Zinaida Grîu este cea mai frumoasă basarabeancă de la Cluj

Zinaida Grîu este cea mai frumoasă studentă basarabeancă de la Cluj. Aceasta a câștigat titlul „Miss Basarabia 2017”,, participând la concursul de frumusețe oreganizat de Grupul de Inițiativă Basarabeană din Cluj-Napoca, în data de 5 mai 2017.

În concurs s-au înscris 21 dintre care cele mai frumoase basarabence, însă în urma preselecției doar șase dintre ele au primit biletul de călătorie spre finala competiției.

În urma celor șapte probe, doar una dintre ele a fost aleasă „Miss Basarabia 2017”, astfel coronița i-a revenit Zinaidei Grîu.

Zina, cum îi spun prietenii este din satul Cuhnești, dar de patru ani este clujeancă prin adopție. 

„Învăț la Cluj deja de 4 ani, anul acesta urmând să susțin examenul de Bacalaureat. Ador fizica, pisicile, ciocolata, cărțile și fotbalul. Sunt prietenoasă, îndrăzneață și responsabilă. Citatul care mă reprezintă în viața de zi cu zi îi aparține lui Nelson Mandela, și anume: „Că ai căzut nu are nici o importanță deoarece numai modul în care te ridici contează.”. Titlul câștigat îl dedic mamei mele. Ea este persoana care mi-a acordat tot sprijinul și susținerea morală de care am avut mereu nevoie”, a spus tânăra în urma câștigării concursului.

„Consider că fiecare participantă merită acest titlu și mă bucur foarte mult că am avut ocazia să cunosc fetele în postura respectivă. Tinerele au fost excepționale, iar juriul a avut sarcina de a desemna pe cea care s-a manifestat cel mai bine în cadrul concursului, astfel Zinaida a fost aleasă să poarte titlul „Miss Basarabia 2017”. Este o fată deosebită cu o frumusețe interioară ce te face să vrei să o cunoști!”, a spus Alina Bîlici, organizatorul concursului.

Ediția din acest an a fost una specială, sub genericul „Femei care inspiră”. Evenimentul a fost unul caritabil, astfel o parte din bani vor fi donați în data de 1 iunie în cadrul proiectului „Dăruiește un zâmbet”.

Grupul de Inițiativă Basarabeană este o organizație non guvernamentală, apolitică, nonprofit, cea mai importantă entitate de reprezentare a studenților și elevilor din Republica Moldova care-și fac studiile la Cluj.

Postaţi un comentariu