Minute de Mișcare pentru copiii bolnavi de cancer

Foto: Dan Bodea

Cea de-a doua ediție a cupei caritabile Minute de Mișcare a avut loc duminică, 28 mai, în incinta Școlii Elf din Cluj-Napoca. Câțiva zeci de copii cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani au participat la probele sportive propuse de organizatori: circuite și trasee aplicative conta cronometru.

Pe lângă competiția propriu-zisă, cupa și-a propus să adune, prin intermediul taxei de participare, o sumă de bani care va fi donată copiilor bolnavi de cancer din Cluj-Napoca.

Adrian Muntean (foto stânga)/ Foto: Dan Bodea

„A fost o competiţie cu multă culoare, emoţie, copii fericiţi, premii şi cel mai important lucru este faptul că participanţii au donat pentru copiii bolnavi de cancer din Cluj. Multumesc copiilor pentru dăruirea lor, părinților care au știut să își petreacă timpul împreună în familie și nu în ultimul rând, echipei mele. Au fost aproape trei ore perfecte!”, a spus Adrian Muntean, organizatorul evenimentului.

Citiţi şi: Tinerii Clujului. Adrian Muntean, un antrenor atipic: îi provoacă la mişcare pe cei mai mici dintre clujeni

Atmosfera a fost întreținută de Robert Sălăgean, care a  susținut un concert de muzică live, dar și demonstrațiile de dansuri latino americane susținute de Alexandru Morar. În cadrul evenimentului a avut loc și un adevărat show de îndoire a sârmei susținut de Paul Cordoș de la Art Bending.

Citiţi şi: Spectacol caritabil oferit de copiii din cadrul Asociației Minute de Mișcare: „În timp ce noi suntem pe scenă, alți copii sunt la dializă”

Postaţi un comentariu