Melodia Clujului la Electric Castle

Vizual al campaniei de promovare | Foto: Vodafone România

Prima melodie a Clujului va fi creată cu ajutorul sunetelor de pe străzile orașului și al celor înregistrate de către locuitori. Acestea vor fi mixate de către DJ Shiver și apoi ascultate în cadrul festivalului Electric Castle. Inițiativa aparține Vodafone România, sponsor al festivalului.

„Pentru ca melodia să redea cât mai fidel atmosfera Clujului, vor fi puse la dispoziție mai multe metode pentru a capta sunetele variate ale orașului”, se arată într-un comunicat de presă al inițiatorilor. Astfel, cei dornici să contribuie la crearea piesei pot să înregistreze un sunet reprodus chiar de ei sau să încarce un fișier audio ori video înregistrat în prealabil pe site-ul www.soundofcluj.ro.

De asemenea, sunetele pot fi înregistrate în orice magazin Vodafone din Cluj-Napoca sau la promoterii și în caravana care se vor plimba prin oraș.

Cei care vor contribui la crearea melodiei pot câștiga 30 de invitații duble și 5 invitații VIP la Electric Castle, care va avea loc în perioada 14-17 iulie, la Castelul Banffy din localitatea Bonţida, județul Cluj.

Pe cele opt scene ale evenimentului vor urca peste 200 de artiști, iar organizatorii estimează un număr de peste 100.000 de participanţi în cele patru zile. Aflat la a patra ediție, festivalul se va desfășura pe o suprafață totală de 120.000 de metri pătrați, care include și zonele pentru instalarea corturilor.

Postaţi un comentariu