Mega Image face recrutări pentru magazinul pe care îl va deschide în primăvară la Cluj

Reţeaua de supermarketuri Mega Image face recrutări serioase la Cluj pentru viitorul magazin, care se estimează că va fi deschis în această primăvară în cadrul complexului imobiliar Platinia de pe Calea Mănăştur. Sunt scoase la bătaie 90 de posturi.

După ce în noiembrie au fost recrutaţi candidaţii pentru posturile de adjunct şef de magazin şi şefii de departamente, acum potrivit siteului companiei pentru noul magazin din Cluj sunt disponibile 90 de poziţii de casieri, lucrători comerciali, vânzători mezeluri şi vânzători panificaţie. Se cere experienţă anterioară în comerţ dar şi flexibilitate şi spirit de echipă. Iar pe lângă salariu se oferă şi tichete de masă şi decontarea transportului.

Acesta este doar primaul magazin pe care reţeaua îl va deschide la Cluj, planurile de extindere fiind însă mai mari. „Vom deschide suficiente magazine pentru a acoperi nevoia de supermarket de proximitate pe piaţa din Cluj Napoca. Anticipăm ca primul magazin să se deschidă în primul trimestru din 2017”, a precizat pentru Transilvania Reporter, Diana Dan Publisher, Research and Corporate PR Coordinator la Mega Image. Aceasta a adăugat că deocamdată nu poate face publică valoarea investiţiei în noul magazin de la Cluj.


Publicitate

Postaţi un comentariu