Medicul Mihai Lucan, cercetat sub control judiciar

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Medicul Mihai Lucan şi fiul acestuia, Valeriu Ciprian Mihai Lucan vor fi cercetaţi sub control judiciar, au decis magistraţii Tribunalului Bucureşti, care au respins propunerea procurorilor, de arestare preventivă, potrivit digi24.ro.

Aceeaşi decizie – de plasare sub control judiciar – a fost luată şi în cazul celor doi directori ai Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj – Dan Emil Fofiu – Sânpătreanu şi Sanda Rodica Baciu – reţinuţi şi ei în acest dosar.

Joi, procurorii DIICOT au decis să-l rețină atât pe medicul Mihai Lucan cât și pe fiul acestuia. Ambii sunt acuzați de delapidare și constituire de grup infracțional organizat.

Sume uriaşe de bani au fost descoperite şi la percheziţiile domiciliare. 600.000 de euro – bani gheaţă, ceasuri de lux şi bijuterii din aur.

Ginerele lui Mihai Lucan a fost prins în flagrant de poliţiştii care percheziţionau locuiţa, în timp ce încerca să fugă cu un rucsac burduşit cu bunuri de valoare. Sărea gardul când a fost observat de oamenii legii. Reuşise să ascundă 10.000 de euro şi în rezervorul maşinii.

Postaţi un comentariu