Măsuri imediate pentru fluidizarea traficului

Foto: Dan Bodea

Prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan, a organizat miercuri, 19 octombrie 2016, o întâlnire pentru evaluarea situaţiei actuale a traficului rutier în Cluj-Napoca, dar şi intrările în municipiu dinspre Floreşti, Baciu, Apahida şi Feleacu.

La dezbatere au participat reprezentanţi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Cluj, DAPPD din Consiliul Judetean Cluj, Serviciului pentru Siguranţa Circulaţiei Cluj Napoca, Sucursalei Regionale CFR, DRDP Cluj, CTP Cluj-Napoca şi primariile din Feleacu, Apahida, Baciu, Floreşti şi Gilău.

Măsurile care urmează să fie implementate la nivelul municipiului Cluj-Napoca sunt semaforizarea trecerilor de pietoni de pe b-dul Dorobanţilor şi din Piaţa Cipariu, actualizarea semaforizării inteligente (unda verde) de pe arterele principale, haşurarea unor intersecţii aglomerate (zona Melody, intersecţia str Bariţiu cu str Gh Doja).

Totodată, se vor efectua lucrări de refacere a podului de intrare in Cluj-Napoca dinpre Baciu, pod pentru care DRDP Cluj are deja expertiza tehnică finalizată, iar în Baciu şi Gilău urmează să fie montate semafoare cu temporizare pentru pietoni.

Postaţi un comentariu