Marcel Ciolacu este noul preşedinte al Camerei Deputaţilor

Marcel Ciolacu, noul președinte al Camerei Deputaților

Marcel Ciolacu este noul președinte al Camerei Deputaților, anunță Mediafax. Camera Deputaţilor a eliberat, miercuri, locul de deputat al lui Liviu Dragnea, dar şi funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Pentru şefia Camerei Deputaţilor au candidat Marcel Ciolacu (PSD) şi Raluca Turcan, susţinută de PNL, PMP şi USR.

Înainte de încheierea votului, la ora 15.15, mai multe certuri între membrii partidelor au avut loc în Parlament.  Deputatul PNL Florin Roman a protestat că nu a fost lăsat să vorbească înaintea votului pentru alegerea preşedintelui Camerei Deputaţilor, iar deputatul PNL Florin Roman a strigat “la puşcărie” în timp ce preşedintele interimar al Camerei, Carmen Mihălcescu făcea un apel la calm în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor.

Liderul deputaţilor PSD, Alfred – Robert Simonis, a criticat discursul liderului deputaţilor liberali, Raluca Turcan, din şedinţa de plen. ”Nu pot să mai accept lecţii de moralitate. (…) Nu pot să cred că românii şi-au dorit ca Raluca Turcan şi-au dorit să fie şefa Camerei Deputaţilor”, a mai spus el citat de Mediafax. Totodată, UDMR a anunţat că l-a propus pentru această funcție pe liderul formaţiunii, Kelemen Hunor.

Postaţi un comentariu