Magazinul Lidl din Floreşti se închide două zile pentru reamenajare

Lidl anunţă că va reamenaja magazinul deschis în comuna Floreşti şi pentru aceasta unitatea comercială va fi închisă timp de două zile, în 27 şi 28 septembrie.

„Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor și, din acest motiv, va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Florești, județul Cluj, situat pe Strada Eroilor, Nr. 1-7. Acesta va fi închis în zilele de 27 și 28 septembrie, urmând a se redeschide în data de 29 septembrie.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. Pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

Încă de la deschiderea de joi, 29 septembrie, și până duminică, 2 octombrie, magazinul Lidl de pe Strada Eroilor, nr. 1-7 îi va așteapta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri”, se arată în comunicatul de presă al companiei. 

Postaţi un comentariu