Lungmetrajul “Hector în căutarea fericirii” va deschide Festivalul de Film Comedy Cluj

Foto: www.indiewire.com

Povestea unui psihiatru hotărât să descopere secretul fericirii va deschide cea de-a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj (10-19 Octombrie).

Evenimentul va avea loc vineri, 10 octombrie, de la ora 19:00 la Cinema Florin Piersic. Pelicula “Hector în căutarea fericirii”, regizată de Peter Chelsom, a avut premiera oficială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto şi a câştigat premiul pentru cel mai bun trailer de comedie la Golden Trailer Awards 2014. Hector, interpretat de Simon Pegg este un psihiatru excentric care a devenit din ce în ce mai plictisit de viaţa lui banală. Ca urmare, îi spune iubitei sale Clara (Rosamund Pike) că se simte tot mai mult ca o fraudă atunci când, deşi nu a gustat din plăcerile vieţii, le oferă sfaturi pacienţilor săi nefericiţi. Înarmat cu mult curaj şi cu o curiozitate copilărească, Hector porneşte într-o călătorie în jurul lumii în speranţa că va găsi formula secretă a fericirii. Filmul are la bază cartea cu acelaşi nume „Hector and the Search for Happiness” a psihiatrului francez François Lelord.

Alături de Simon Begg, interpretul personajului principal, spectatorii îi vor vedea pe Stellan Skarsgard, Jean Reno, Christopher Plummer și Toni Colette. Actorul britanic Simon Pegg a mai jucat în producţiile „The Adventures of Tintin” (2011),  „Mission: Impossible – Ghost Protocol”(2011),  „Star Trek Into Darkness”(2013) sau  „Kill Me Three Times”(2014).

Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj va prezenta publicului peste 150 de producții, workshop-uri dedicate pasionaților de film și nu numai. Peste 100 de invitați sunt așteptați la Cluj de-a lungul celor 10 zile de festival, transmite organizatorul evenimentului, Fundația Europeană pentru Cultură Urbană.


Publicitate

Postaţi un comentariu