Luminile se sting mâine în Piaţa Unirii de Ora Pământului

Foto: Dan Bodea

Asociația Tineretul ONU din România, Filiala Cluj, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Spirit Flames, organizează sâmbătă, 19 martie 2016, începând cu ora 20:30, în Piața Unirii un eveniment de celebrare a Orei Pământului 2016 prin care se urmărește conștientizarea populației în legătură cu efectele folosirii curentului electric în exces.

Ora Pământului este o sărbătoare globală anuală în care oamenii sting lumina și opresc aparatele electrocasnice neesențiale timp de o oră pentru a arăta că le pasă și vor să protejeze viitorul planetei. Promotorul acestei mișcări este World Wide Fund for Nature Australia, o organizație nonguvernamentală pentru conservarea naturii și restaurarea ecologică a mediului natural.

Iluminatul public va fi întrerupt pentru zona în care se va desfășura evenimentul, timp în care Spirit Flames vor oferi o reprezentație de jonglerie cu focul. Cei care vor dori să se alăture campaniei vor lua parte la o activitate captivantă care să nu necesite utilizarea curentului electric.


Publicitate

Postaţi un comentariu