Lucrările de reparaţii la şcolile şi grădiniţele clujene, aproape de finalizare

Lucrările de reparaţii la 84 unităţi şcolare din Cluj-Napoca începute în această vară se apropie de finalizare. Costurile acestor lucrări se ridică la 5, 8 milioane de lei.

Până în prezent au fost finalizate lucrările la 62 de unităţi de învăţământ preuniversitar, urmând ca toate reparaţiile să fie încheiate până începerea anului şcolar.

Lucrările sunt realizate de firmele: Rombianca, SC Novas Construct Consulting SRL, SC Canion, SC Servinstal, SC Construcţii, pe baza unui acord cadru încheiat anul trecut pentru o perioadă de doi ani.

Reparaţii la curţile şcolilor

Anul acesta au fost finalizate până la această dată curţile pentru 3 unităţi de învăţământ (valoarea totală a acestora a fost de 349.059, 69 lei): Şcoala „Constantin Brâncuşi” – 203.613 lei, Grădiniţa Poieniţa – 131.681, 65 lei şi Grădiniţa Zâna Zorilor – 13.765, 04 lei.

Lucrările realizate la Liceul de Informatică „Tiberiu Popovici” au costat anul acesta 128.000 lei şi au constat în: finalizarea faţadizării la clădirea liceului, hidroizolaţia la clădirea liceului, lucrări de igienizare în clădirea internat a şcolii la 6 camere, care au constat în: înlocuirea tâmplăriei vechi metalice cu tâmplărie PVC, montarea glaturilor şi a pervazelor, înlocuirea uşilor deteriorate, vopsirea corpurilor de radiator. Executantul lucrărilor a fost SC Canion Impex SRL.

Curtea liceului a fost reparată anul trecut, iar anul acesta Primăria va amenaja un teren de volei şi o platformă de acces la ghenă (valoarea lucrării – 125.000 lei).

Postaţi un comentariu