Lucrări finalizate pe drumul judeţean DJ 161E Habadoc – Buza – Feldioara – Hodaie

Consiliul Judeţean Cluj anunţă că au fost finalizate lucrările la un nou drum judeţean, DJ 161E Habadoc – Buza – Feldioara – Hodaie. Lucrările de modernizare şi reabilitare au vizat un tronson în lungime de 2, 09 kilometri.

„Cel mai important mesaj pe care îl transmitem clujenilor prin finalizarea modernizării acestui drum este acela că nu doar drumurile principale sau cele care fac legătura cu zonele de interes turistic ne preocupă, atenţia noastră îndreptându-se în egală măsură şi către drumurile care leagă comunităţi mai mici pentru că şi acestea au în egală măsură dreptul să beneficieze de dezvoltare economică şi de condiţii normale de viaţă” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Lucrările realizate de la kilometrul 25+420 până la kilometrul 27+510 au constat în aşternere de piatră spartă, strat de asfalt de bază (binder), inserţie de material geocompozit antifisură şi strat de uzură. De asemenea, au fost executate casete pentru lărgirea părţii carosabile la 5, 50 metri, acostamente, şanţuri trapezoidale pereate, podeţe, parapeţi direcţionali pentru siguranţa rutieră, semnalizare rutieră verticală (table şi semne indicatoare). Pentru a se asigura condiţii optime de circulaţie, potrivit tuturor reglementărilor legale în vigoare şi a exigenţelor din domeniu, în perioada imediat următoare se vor executa lucrări de marcaje rutiere.

2 Comentarii

  1. Doar un om spune:

    Ca un om care merg tot la doua saptamani pe acest drum, pot sa infirm stirea dvs. S-au inceput lucrari, si s-au orpit, iar termenul de finalizare e departe de a fi adevarat. Daca se fac marcaje pe drumul de tara existent, atunci suntem tari.

  2. Ionut spune:

    De ce se fac asemenea mascarade inca ? Drumul e reabilitat in proportie de 15% cel mult. Nu mai mintiti oamenii doar ca sa dea bine poiticienii dragi ziaristi.

Postaţi un comentariu