Lista PNL Cluj pentru parlamentare, definitivată. Un politician bihorean, deputat de Vaslui va candida la Cluj

Florin Stamatian ocupă prima poziție pe lista definitivă a PNL Cluj
eepurl.com

Filiala Cluj a Partidului Național Liberal a definitivat  joi listele cu candidați pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016, în frunte listei liberale aflându-se fostul prefect al județului Cluj, medicul Florin Stamatian, dar și un politician impus de conducerea centrală a partidului, liberalii mizând la Cluj pe cinci posturi eligibile de deputat și două de senator.

PNL Cluj a definitivat listele de candidați pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016, liberalii clujeni mizând pe 7 posturi eligibile. Astfel, potrivit președintelui PNL Cluj, Daniel Buda, pe prima poziție a listei se va afla fostul prefect al județului Cluj, medicul Florin Stamatian.  A doua poziție în listă este ocupată de deputatul în vârstă de 51 de ani, Adrian Oros, doctor în medicină veterinară și fost  director al Direcţiei Sanitare Veterinare Cluj (2000-2001) și al Direcţiei Sanitare şi pentru Siguranţa Alimentelor Cluj (2008-2009).

A treia poziție din lista de deputați ai PNL Cluj va fi ocupată  de Sorin Moldovan, un apropiat al fostului copreședinte PNL, Vasile Blaga. Deși el este originar din județul Bihor, la precedentele alegeri parlamentare Sorin Moldovan a candidat și a fost ales într-un colegiu din Vaslui, acum fiind inclus pe lista PNL Cluj. Pe poziția  a patra se va afla vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mânzat, în timp ce pe a cincea poziție a listei a fost ales fostul primar al municipiului Turda, Tudor Ștefănie

Pentru cele două locuri de senatori pe care liberalii clujeni mizează au fost aleși fostul președinte al PNL Cluj, Marius Nicoară, și avocatul Călin Tuluc.

Postaţi un comentariu