Liceul Internațional Cambridge oferă burse în valoare de 37.500 euro pentru elevii clasei a opta

Transylvania College / Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Elevii cu rezultate academice remarcabile, care acum sunt în clasa a opta, au ocazia de a obține o bursă de excelență pentru a urma Liceul Internațional Cambridge din cadrul Transylvania College. Majoritatea elevilor acestei instituții de învățământ și-au continuat studiile la unele dintre cele mai renumite universități din lume.

Unul dintre elevii Transylvania College care au beneficiat de o bursă de excelență, Bogdan Buduroiu, s-a remarcat ca având un potențial și un parcurs academic extraordinare. El a absolvit această școală în 2015, studiind acum Știința Computerelor la Universitatea din  Southampton, una dintre primele 10 universități ale Marii Britanii, unde a primit o bursă pentru rezultate cu mult peste cele cerute în oferta condiționată înaintată de universitate.

Citiți și: Locul în care visele se împlinesc: „În această școală poți să te gândești că mâine vei fi astronaut și apoi să realizezi acest lucru”

„În cazul meu, bursa de excelență Transylvania College mi-a dat oportunitatea de a continua să studiez la liceu după un curriculum britanic, ceea ce m-a ajutat ulterior să ajung la una dintre primele 10 universități din Anglia. În plus, pe lângă deschiderea unui drum promițător, această bursă mi-a dat ocazia să îmi dezvolt și abilități sociale, care mi-au fost de mare folos în procesul de adaptare în contextul tuturor experiențelor noi după ce am părăsit țara, prin intermediul programelor de Leadership din cadrul școlii”, spune Bogdan Buduroiu.

Termenul pentru înscrieri a fost prelungit

Deși inițial a anunțat data de 6 mai ca termen final pentru depunerea candidaturilor,   Transylvania College a prelungit perioada de înscriere până pe 26 mai, astfel încât să poată aplica la acest program cât mai mulți elevi. Cu o valoare anuală de 37.500 euro, bursele vor fi oferite pentru întreaga perioadă a studiilor liceale și includ integral taxa anuală de școlarizare, iar în cazul elevilor din alte localități, cazarea în internatul școlii.

Citiți și: Află tainele meseriei dorite de pe băncile liceului

De-a lungul timpului, Transylvania College a acordat peste 100 de burse de studiu, în valoare totală de aproximativ 500.000 euro, strategia pe termen mediu și lung fiind de a oferi acces la educația de excelență cât mai multor elevi excepționali. Fondurile sunt susținute în proporție de 40-50% din sponsorizări, iar restul de către Fundația Transylvania College.

„Bursierii sunt elevii care doresc să muncească și care sunt dispuși la efortul necesar pentru a excela în ariile lor de interes. Putem să-i ajutăm, alegând să finanțăm parțial sau integral o bursă, deoarece copiii care au reușit deja în școala general să își descopere o parte semnificativă a potențialului cred că merită să-și continue drumul într-o comunitate educațională care să accelereze acest proces”, declară Mircea Popescu, Directorul General al Saint-Gobain Construction Products Romania Weber Business Unit, fondator și preşedinte al Fundației Proadopția și membru al Board of Advisors în cadrul Transylvania College.

Citiți și: O școală privată din Cluj oferă trei burse în valoare de 37.500 de euro

Prima promoţie de absolvenţi la Liceul Internaţional Cambridge Transylvania College

O școală privată din Cluj, în top patru cele mai bune școli internaționale britanice din lume

O școală privată din Cluj, în top patru cele mai bune școli internaționale britanice din lume

Candidaturile vor fi trimise în atenția:

Domnița Fechete – Development & Alumni Manager, Transylvania College

Tel:  0724 087 142

domnita.fechete@transylvania-college.ro

Mai multe detalii despre noul program de burse al Transylvania College Scholarship Society sunt disponibile  aici.

Postaţi un comentariu