Liber la distracție

A treia ediție a cupei Minute de Mișcare va avea loc, sâmbătă, 9 iunie, la Liceul Elf de pe strada George Coșbuc din Cluj-Napoca. Evenimentul este unul caritabil și este o competiție sportiva altfel. Participanților, împărțiți pe grupe de vârstă: 5-7 ani și 8-10 ani, li se vor pune la dispoziție circuite motrice, dar și trasee aplicative (pahare și lighean cu apă, trambulină, bureți, sfori, mingi medicinale).

”Ideea este să aruncăm, să dărâmăm, să alergam și să ne mișcăm sănătos, în singura competiție sportivă pentru copii. Avem amenajat un spațiu de joacă, va fi și muzică populară, și Street dance. Printre probele sportive care îi așteaptă pe copii este și un număr electrizant de Sakode – dans brazilian. Schimbăm apoi puțin ritmul și predam ștafeta celor de la Genesis dance, pentru două numere surpriză. Daca tot serbăm anul acesta Centenarul, am invitat un tânăr interpret de muzică populară să ne încânte și de ce nu, să și jucăm puțin românește. În rest cupele, medaliile și diplomele sunt pregătite să intre în posesia copiilor”, spun organizatorii.

Prețul de intrare este de 30 lei. Toți banii strânși se vor îndrepta către copiii bolnavi de cancer internați la Oncologie, secția Oncopediatrie.

Postaţi un comentariu