Lara Fabian revine la Cluj pentru un nou concert de excepție

Lara Fabian va susține două concerte în România în această primăvară

Lara Fabian revine, după doi ani, la Cluj-Napoca, pe 29 martie, în cadrul turneului internațional de promovarea a noului său album, „Camouflage”. Lara a început „Camouflage World Tour” pe 2 februarie 2018, în Statele Unite. În total, va susține 40 de concerte, dintre care unul la Cluj-Napoca. Cea mai bine vândută artistă belgiană a tuturor timpurilor va susține două concerte în România: la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pe 29 martie și la Sala Palatului din București pe 31 martie.

Noile piese vor fi completate de emoția și căldura hiturilor precum „Je t’aime” și „Je suis malade”. Fanii Larei Fabian mai au parte de o surpriză: fiecare bilet achiziționat le aduce cadou albumul Camouflage. Albumul, integral în limba engleză, a fost dezvoltat în Stockholm, Los Angeles și Bruxelles și conține 12 cântece, scrise și compuse de Lara împreună cu Moh Denebi (Suedia) și Sharon Vaughn (Statele Unite).

Camouflage este numele unei piese omonime de pe album. Un album care unește semnătura vocală unică a Larei, cu o producție electro-pop și combinată cu orchestrație clasică, iar toate creează un sunet modern și, în același timp, atemporal.

Lara, pentru a patra oară în Romania și a doua la Cluj

Primul concert al Larei Fabian în România a fost în martie 2012, la Sala Palatului din București, fiind nevoie de două reprezentații pentru a putea acoperi cererea mare de bilete. A revenit doi ani mai târziu, în octombrie 2014, tot în Capitală, iar concertul s-a desfășurat tot cu casa închisă. Așa că a decis să se ”extindă” la Cluj-Napoca, acolo unde a susținut primul concert din România în 2016: pe 20 aprilie peste 4.000 de oameni au venit la Sala Polivalentă să o asculte pe cea care își numește fanii „îngeri”.

„Sensul vieții mele este legătura pe care o am cu voi, publicul. Însemnați atât de mult pentru mine și cred că și eu însemn ceva pentru voi. Fără voi, nimic din toate acestea nu ar fi posibil”, spunea cântăreața în timpul primului său concert în România.

 

Postaţi un comentariu