Joey, din The Kelly Family, în vizită la un adăpost de câini din Dej

Unul dintre membrii cunoscutei formaţii americane ‘The Kelly Family’ va veni joi în România, la Dej, unde va face o vizită la adăpostul de câini al Asociaţiei Anima Pro Terra.

Artistul va veni însoţit de preşedintele unei companii care produce mâncare pentru câini şi care asigură o tonă de hrană pentru adăpostul de câini comunitari din Dej.

‘De când a fost schimbată legea, trebuie să adunăm câinii de pe stradă şi, după sterilizare, nu îi mai trimitem înapoi în mediul lor, ci trebuie să îi ţinem în adăpost. Anul trecut, am început să ne implicăm în adopţiile internaţionale, să găsim stăpâni pentru căţei. Compania ne-a ajutat şi tot ei au venit cu ideea aceasta legată de susţinerea lui Joey. Încă nu ştim exact, dar se pare că el ar vrea să ne ajute în acest sens’, a declarat Stanca Trâmbiţaş de la Asociaţia Anima Pro Terra.

Asociaţia gestionează în acest moment adăpostul de câini al municipalităţii unde, în prezent, sunt 170 de animale.

Potrivit Stancăi Trâmbiţaş, asociaţia vrea să îmbunătăţească condiţiile de viaţă ale câinilor comunitari, să construiască cuşti în care să stea maxim trei animale.

Joey va petrece o zi în Dej, unde va avea şi o întâlnire cu primarul oraşului. El va fi însoţit şi de un cameraman al televiziunii RTL, care va realiza un reportaj cu prilejul acestei vizite.

‘Cu siguranţă vor exista discuţii între colaboratorii noştri (…) cu domnul primar, pentru că ei doresc să vină în sprijinul asociaţiei şi al adăpostului, pentru oferirea unor soluţii care să ducă la evitarea eutanasierii’, a mai spus Stanca Trâmbiţaş.

Joey este un cântăreţ de origine irlandeză. El a devenit celebru alături de fraţii şi surorile sale cu care a format trupa The Kelly Family, dar în prezent este cunoscut şi pentru competiţiile sportive la care participă şi pentru implicarea în campanii de salvare a animalelor.

Postaţi un comentariu