ISJ Cluj: Elevii din judeţul Cluj merg luni la cursuri

Foto: Dan Bodea

Elevii din instituţiile de învăţământ din judeţul Cluj vor merge mâine, 9 ianuarie, la cursuri. Şeful ISJ, Valentin Cuibus a explicat pentru news.ro că utilităţile din şcolile din Cluj funcţionează la parametri normali astfel că nu sunt motive pentru a fi suspendate cursurile.

„În judeţul Cluj se va merge la şcoală luni. Am discutat cu directorii şi persoanele responsabile. La nivelul judeţului nu sunt probleme cu centralele termice, cu furnizarea de gaz sau probleme la reţeaua electrică. Asta este valabil pentru ziua de luni. Dacă lucrurile se schimbă, se vor lua măsuri”, a explicat Valentin Cuibus, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj.

Potrivit meteorologilor, luni, la nivelul judeţului Cluj, temperaturile se vor situa între -18 şi -11 grade Celsius. Şi în judeţul Braşov, şcolile vor fi deschise luni.

Luni şi marţi vor fi închise şcolile, grădiniţele şi liceele din judeţele Brăila, Galaţi, Dolj, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Buzău, Vrancea, Ilfov, precum şi din Capitală. De asemenea, luni sunt suspendate cursurile din toate şcolile din judeţele Vaslui, Teleorman şi Călăraşi.

Meteorologii au emis, sâmbătă dimineaţă, un cod galben de vreme geroasă în toată ţara până pe 9 ianuarie inclusiv, temperaturile urmând să coboare frecvent la -25 de grade.

Postaţi un comentariu