Începe Winter Charity Fair, cel mai cool târg caritabil din oraș

Weekendul acesta este despre atmosfera de Crăciun, cadouri inspirate, oameni frumoși, fapte bune și o cauză nobilă.

Organizația Beard Brothers, împreună cu diviziile The Sisterhood și Volunteer Crew, invită clujenii la cea de-a patra ediție Winter Charity Fair​, care va avea loc la Casino Centru de Cultură Urbană. Vor fi două zile pline cu „bunătăți” artistice, gastronomice, muzicale, florale și nu numai, de unde fiecare va putea alege un cadou inspirat pentru Crăciun.

Peste 30 de artiști

Peste 30 de artiști vendori și-au pregătit tolba cu produse speciale, de sezon, multe din ele în variantă unicată, și sunt gata să îi ajute pe vendori să găsească cele mai potrivite cadouri.

În cadrul evenimentului, pe lângă fuga după cadouri, vizitatorii târgului se vor putea bucura de atmosfera creată de artiști locali sau naţionali, coruri de copii, DJ, iar gustările calde și vinul fiert vor fi la discreție. Cei mai nerăbdători și entuziasmați spiriduși ai iernii, copiii vor avea o zonă dedicată lor, în care vor învăța să creeze decoraţiuni sau să deseneze felicitări.

Se dorește renovarea etajului doi al Clinicii Pediatrie III

Winter Charity Fair 4.​0 are ca scop strângerea de fonduri pentru campania 11 Beard Brothers, gândită în colaborare cu Rotaract Visio: Paint the future! Această campanie presupune renovarea etajului 2 al Clinicii Pediatrie III, secţie a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca. Momentan, secția se află într-o stare avansată de deteriorare, fiind și singura nerenovată din cadrul clinicii. Renovarea în cauză presupune: schimbarea gresiei şi a faianţei și înlocuirea cu tarchet; repararea şi zugrăvirea pereţilor; construirea de noi grupuri sanitare; schimbarea ușilor de lemn şi a geamurilor; schimbarea instalaţiei electrice; dotarea secţiei cu instalaţie de oxigen.

Etajul 2 reprezintă o imagine tristă și șocantă care se așterne în faţa copiilor internaţi. Renovarea secţiei ar asigura atât condiţiile necesare și civilizate pentru desfășurarea activităţilor medicale performante, cât și un mediu mai bun care să ajute la ameliorarea suferinţelor micuţilor pacienţi.

Postaţi un comentariu