Incendiul din Pata Rât continuă să ardă mocnit

Foto: Arhivă
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Un incendiu izbucnit în urmă cu mai bine de 12 ore la rampa de gunoi din zona Pata Rât continuă să pună probleme echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj. Astfel, focarele semnalate marți seara în jurul orei 20 continuă să ardă mocnit, ele fiind în prezent izolate de către pompieri, care s-au asigurat de asemenea că nicio persoană nu a avut de suferit în urma acestui incident.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, la fața locului se află în continuare trei echipaje de pompieri care au sarcina de a se asigura că focul nu se aprinde din nou, în condițiile în care în cursul zilei de miercuri sunt anunțate temperaturi ridicate care ar putea favoriza un nou incendiu.

Incendiul a izbucnit marți seara la ora 20, iar la fața locului au ajuns de urgență patru autospeciale ale ISU Cluj. Ei au fost ajutați și de administratorul rampei, care a adus mai multe cisterne cu apă și un buldoexcavator care să ajute la izolarea focarelor. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului iar pompierii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii incendiului.

Postaţi un comentariu