Hotelul Consiliului Judeţean, Univers T, se poate lăuda cu un grad de ocupare record

Hotelul „Univers T”, care aparţine din 1992 Consiliului Judeţean Cluj a ajuns în primele nouă luni din acest an la unul dintre cele mai mari grade de ocupare dintre hotelurile din Cluj. Astfel, potrivit managerului Valentin Lungu, în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2015, hotelul a vândut nu mai puţin de 4.042 camere, cazând 6.061 de clienţi, gradul de ocupare pe cameră fiind de 75.77 %, iar cel pe pat de 56.78 %, durata medie a sejurului fiind de 1, 43 nopţi, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2014 în care gradul de ocupare al camerelor pe trimestrul al III-lea, a fost de 72.41 %.

Centrul de conferinţe al hotelului a găzduit în aceeaşi perioadă evenimente la care au participat în total numărul total 3.100 de persoane. În ce priveşte restaurantul hotelului, acesta a deservit în trimestrul al III-lea peste 80 de evenimente, însumând circa 2.100 de persoane.

Pe de altă parte, conducerea societăţii „Univers T” intenţionează să demareze în perioada următoare lucrările de renovare-modernizare la amfiteatrul de 310 locuri, precum şi a bazei sportive proprii, formată actualmente din 5 terenuri de tenis descoperite. Proiectul vizează amenajarea a două terenuri de tenis acoperite, două în aer liber, iar un teren de tenis va fi transformat în teren de fotbal sintetic. Acestea vor fi dotate cu nocturnă şi supravegheate video şi vor avea servicii conexe precum duşuri, vestiare, băi, parcare, încălzire (cele acoperite), închirieri echipamente sportive, etc. De asemenea, deasupra corpului anex cu servicii va fi creată o terasă. În plus, conducerea Univers T doreşte amenajarea cabanei de la Călăţele Pădure pentru a putea fi reintrodusă în circuitul turistic, cabană care se află acum într-o stare relativ precară.

 

Postaţi un comentariu