Horoscop: 2015, dominat de creativitate și pasiune

2015 va fi un an înflăcărat şi plin de pasiune şi vom avea şansa să alegem modul în care vom trăi această pasiune. Dacă nu intrăm în joc lumea nu va aştepta după noi. Anul acesta avem ocazia să ţintim spre pasiunile noastre personale şi să le aducem mai aproape de îndeplinire. Dacă sunteţi stresaţi şi copleşiţi de muncă, acesta va fi anul în care să vă relaxaţi şi să lucraţi într-un loc care să vă aducă linişte. Concentraţi-vă asupra acelor lucruri care vă emoţionează sufleteşte, încetiniţi ritmul şi luaţi lucrurile pas cu pas. Există mai multe moduri de a trăi cu pasiune. Fie că vorbim despre sănătate, despre relaţii mai bune, sau despre perspective de carieră, despre compasiune faţă de semeni sau despre serviciul public, din punct de vedere numerologic 2015 este un anul cifrei opt, iar opt simbolizează manifestarea completă în lumea fizică. În 2015 depinde doar de noi să facem lucrurile să se întâmple!

Berbec

Anul 2015 pentru zodia Berbec va începe în aşa forţă încât uneori te vei uita în oglindă şi te vei întreba cine este acea persoană! Adevăratul tău An Nou va începe după Eclipsa de Soare din 21 martie, ziua în care Soarele intră în semnul Berbecului, iar Uranus şi Marte intră în conjuncţie cu Luna. Sentimentele ar putea să te copleşească pentru câteva săptămâni, dar viaţa se va aşeza pe făgaşul normal şi îţi va da senzaţia că vei reuşi pe toate planurile. Foloseşte-ţi încrederea şi energia şi în acelaşi timp fii creativ, sociabil şi fericit în luna august când Soarele, steaua guvernatoare a leilor, va întâlni planeta Jupiter. Eclipsa de Soare din 13 septembrie va fi un moment scurt şi intens de răgaz pentru tine să priveşti înapoi. Te menţii sănătos şi eşti pe drumul cel bun?În luna noiembrie fii pregătit să îţi asumi mai multă responsabilitate şi autoritate şi după aceea încearcă să devii mai matur şi delicat în raport cu ceilalţi. Acest lucru te va ajuta foarte mult în carieră sau în orice situaţie de afaceri în care vei fi implicat mai târziu.

Taur

2015 este anul ideal pentru Tauri să înceapă ceva nou şi poate chiar să dea un nou sens vieţii lor. Mental te-ai pregătit până în acest moment şi acum ai ocazia să şi demonstrezi.Atât Soarele cât şi Luna sunt în Taur la începutul semnului tău zodiacal, aşa că lunile aprilie şi mai vor fi cele mai benefice pentru îndeplinirea planurilor. Dragostea şi relaţiile ar putea avea puţin de suferit în iulie şi în august când Venus retrogradează începând cu 25 iulie până în 6 septembrie. Uneori trebuie să ai mai multă răbdare în relaţie cu ceilalţi şi cu propriile tale sentimente. Dacă vei deborda de creativitate vei fi popular pe toată durata verii. Mercur va retrograda în Balanţă din 17 septembrie până în 9 octombrie ceea ce îţi va afecta relaţiile, dar Venus va avea şi el un cuvânt de spus şi Taurul va şti cum să fie agreabil. Fii sănătos, fericit şi atent cu propria ta persoană în special în lunile noiembrie şi decembrie. Dacă te gândești să îți schimbi cariera sau locul de muncă,  2015 ar putea fi anul ofertelor. Viitorul nu este niciodată bătut în cuie.

Gemeni

2015 va fi un an palpitant pentru Gemeni, un an în care relaţiile vor înflori, oportunităţile pentru dezvoltarea personală vor fi din belşug, iar prietenii şi familia vor deveni mult mai apreciaţi. Înflăcărarea şi energia începutului de an îţi vor oferi destule pauze să te menţii pe direcţia cea bună şi să ai grijă de toate lucrurile şi oamenii pe care îi iubeşti. Retrogradarea lui Mercur îţi va fi prielnică. Perioada dintre 21 ianuarie şi 11 februarie este una calmă din punct de vedere social, iar cea dintre 18 mai şi 11 iunie îţi va lăsa posibilitatea să te reorganizezi mental şi să te gândeţti ce ai fi putut face luna trecută care a fost mult mai agitată. Din 17 septembrie, până în 9 octombrie vei avea ocazia să reconsideri şi să mai arunci o privire asupra angajamentelor de început de an. Din punct de vedere social, Gemenii vor fi în formă tot anul. Mâncaţi sănătos, odihniţi-vă suficient şi fiţi mai moderat în a da frâu liber sociabilităţii. Prietenii şi familia vor fi acolo pentru a vă reaminti cât de important sunteţi, mai ales în luna iulie. Va fi un an distractiv, chiar fabulos!

Rac

În 2015 te vei simţi asemenea unei creaturi marine şi în comparaţie cu celelalte zodii vei avea instinctele, sentimentele şi intuiţia înviorate. Cea mai mare provocare a sfârşitului lunilor iunie şi iulie, când Soarele şi Saturn trec în semnele de apă, va fi să îţi ţii emoţiile sub control. În primele două luni ale anului te vei concentra mai mult asupra altora dar ai grijă să nu te neglijezi pe tine pentru a fi aproape de prieteni şi de cei pe care îi iubeşti. În lunile mai şi iunie cei apropiaţi îţi vor capta interesul cu activităţi distractive. Mintea îţi va lucra la turaţie maximă în timp ce atenţia îţi va fi îndreptată asupra familiei, a casei şi spre ceea ce iubeşti cel mai mult. Lucrurile ar trebui să se calmeze după conjuncţia Soare-Marte din 14 iunie. Prezenţa Lunii în Leu şi a lui Saturn în Scorpion în timpul Solstiţiului de Vară, nu te va face să te simţi încântător, dar toată lumea îţi va vedea farmecul pe parcursul anului! La locul de muncă ai putea fi promovat, așa că te poți aștepta la mult mai multe responsabilități. Din punct de vedere financiar, singura îngrijorare a racilor va fi aceea de a nu deveni excesiv de filantropici. Chiar dacă aveți mai mult decât vă este necesar, prea multă generozitate poate crea probleme.

Leu

Te aşteaptă un an echilibrat şi vei avea toate elementele sacre şi energiile lor la picioare: pasiunea Focului, sensibilitatea Apei, aplicabilitatea Pământului şi diplomaţia Aerului. Neptun îţi va oferi în luna februarie iluzii şi escapade convenabile, iar Uranus te va surprinde şi energiza în luna aprilie. Mercur şi Marte îţi vor aminti de familie şi de persoana iubită în luna iulie. Datorită lui Venus vei avea în luna septembrie viaţa mai plăcută şi mai confortabilă decât ţi-ai putea imagina. Vei avea un an minunat! Jupiter se va afla în prima jumătate a lui 2015 în semnul tău şi îţi va aduce noroc şi belşug, dar şi tentaţia de a te bucura în exces de anumite lucruri. Încearcă să fii moderat în toate, în special în ceea ce priveşte mâncarea, cheltuirea banilor şi socializarea şi pur şi simplu împarte şi cu cei din jur bunăstarea. Jupiter retrogradează până în data de 8 aprilie aşa că ai grijă să îţi păstrezi sau să îţi îmbunătăţeşti integritatea personală. Energia ar putea să îţi scadă şi problemele de sănătate să devină îngrijorătoare în luna noiembrie când Soarele îl întâlneşte pe Saturn. Echilibrul şi judecata sănătoasă le pot rezolva pe toate. Ai mare grijă de tine şi bucură-te de fiecare zi la maxim!

Fecioară

2015 va fi unul foarte norocos şi îmbelşugat. Vor exista sentimente puternice, opinii şi ambiţie pentru reuşită. Va fi greu să gândeşti tot timpul limpede în mijlocul atâtor activităţi şi a vieşii agitate, dar îţi vei da toată silinţa. Să te aştepţi la oportunităţi şi la posibilitatea de a întâlni oameni plăcuţi începând cu 1 ianuarie, având în vedere că planeta Mercur care te guvernează va fi în Capricorn alături de Soare, Venus şi Pluto. Capricornul este un Semn de Pământ şi este foarte compatibil cu tine. Jupiter va intra în Fecioară în ziua de 11 august. Din acel moment, norocul şi prosperitatea ar trebui să înflorească. Prietenii şi familia, în special fraţii, ar putea fi foarte generoşi. Este un an în care v-aţi putea dărui reciproc multe momente frumoase. Creativitate sporită, timp petrecut în compania unor grupuri de persoane, în special mari adunări şi o călătorie sau două îţi vor surâde în acest an. Fii sănătos, activ, mănâncă şi odihneşte-te bine pentru că vei avea un an plin!.

Balanţă

2015 te va face să îţi doreşti mai mult lux şi mai multă siguranţă materială. Asta înseamnă că vei fi mult mai motivat şi mai ambiţios. Prin felul tău de-a fi graţios şi agreabil, vei reuşi să realizezi mult mai multe şi să atragi mai mulţi oameni compatibili cu tine. Vei fi foarte norocos în privinţa oamenilor, aşa că fii pregătit să socializezi! Vei face o pauză de la aceste activităţi de socializare în luna august când te vei odihni şi îţi vei reîncărca bateriile. Mercur va retrograda în semnul tău, din 17 septembrie până în 9 octombrie, ceea ce va fi minunat. Ar fi bine să îţi consolidezi echipa formată din prieteni şi familie şi să vezi care îţi sunt adevăraţii susţinători. Noiembrie şi decembrie vor fi luni viguroase pentru tine, mai ales ultimele două zile din decembrie când planeta Venus va trece în

Scorpion

Norocul şi energia vor fi la picioarele voastre în 2015. Intensitatea înnăscută pe care o aveţi atunci când vă propuneţi ceva vă va solicita un plus de efort pentru a nu-i obosi pe cei din jurul vostru. Păstraţi-vă calmul şi fiţi dacă se poate puţin mai distant în lunile februarie şi martie când cei din jurul vostru devin mai greu de înţeles. Puteţi pronunţa judecăţi despre ceilalţi, dar nu vă supra-idealizaţi prietenii şi familia. Când Marte conjugă cu Uranus, în 11 martie, şi când Soarele conjugă cu Uranus, în 6 aprilie, Luna va fi în Scorpion, afectându-vă mai mult decât alte semne. Pregătiţi-vă pentru surprize. Nu vă depăşiţi limitele, evitaţi supraefortul, fiţi sănătos şi ambiţios. Aşa un an înfocat poate fi dificil pentru o zodie de apă cum eşti tu, dar 2015 îţi va oferi suficientă energie telurică pentru a te ţine la suprafaţă.

Săgetător

Este un an minunat pentru a fi în zodia Săgetătorului. Cu asemenea admiraţie, respect şi consideraţie îndreptate în direcţia ta, va fi greu să îţi aminteşti ce înseamnă modestia. Fă totuşi acest efort, fii amabil, nu te supraestima şi oamenii te vor respecta şi mai mult. Fii metodic şi bazează-te pe judecata critică. Judecata emoţională este puternică şi de încredere, mai ales în luna februarie. Saturn în semnul Săgetătorului anul acesta contribuie la răbdarea şi atenţia pe care le-o acorzi oamenilor şi diferitelor situaţii. Familia şi prietenii vor avea o părere bună despre tine şi îţi vor arăta afectivitatea mai ales primăvara. Menţine-te sănătos, activ şi evită caloriile în plus, oricât de pofticios ai fi. Acest lucru ar putea fi o provocare continuă după începutul lui aprilie, când retrogradarea lui Jupiter se apropie de sfârşit.

Capricorn

2015 este anul unui mare nou început, sau chiar a unor începuturi mai puţin semnificative. Lasă-te condus de inimă şi de pasiune şi încearcă să fii propriul tău prieten şi nu duşman. Ai încredere în curajul tău. Pătratul în formare dintre Jupiter şi Saturn, care nu va fi complet decât în luna august, te va ajuta să te menţii pe linia dreaptă. Familia va fi alături de tine şi te va sprijini în tot ceea ce faci. Vei avea ambiţie şi energie la locul de muncă şi vei arăta multă compasiune. Anul Capricornului va începe cu Luna Noua din 21 decembrie 2014. Sextilul dintre Marte şi Uranus, cu o zi înainte îţi va garanta că vei face tot posibilul să inventezi lucrurile de care ai nevoie şi conjuncţia dintre Venus şi Pluto îţi vor asigura vizibilitate. Îndrăzneşte să fii încântător! Găseşte metode sănătoase pentru a scăpa de stres şi încurajează-te. Aceste lucruri vor deveni din ce în ce mai importante pe parcursul anului. Reţine: nu înseamnă că ai dat greş dacă nu îţi reuşeşte de prima dată. Persistă în ceea ce faci!

Vărsător

În 2015 vei deţine controlul asupra propriei tale lumi şi vei fi remarcat şi norocos pe plan social. Jupiter te va veghea pe tot parcursul anului. Păstrează-ţi doar pentru tine dorinţele persoale şi planurile, dar continuă să faci minuni pentru cei din jur. Nervozitatea nu te va trăda în public sau în modul în care te prezinţi în faţa celorlalţi. Saturn, în înflăcăratul Săgetător, te va susţine. Prietenii şi familia vor vedea cât de mult munceşti şi nu te vor ţine pe loc. Dacă vrei ajutor tot ceea ce trebuie să faci este să ceri. Mercur va retrograda în Vărsător din 21 ianuarie până în 11 februarie, ceea ce te va face mai ager şi mai precaut. Cu sănătatea stai bine, dar vor interveni probleme dacă te suprasoliciţi. Evită pericolele şi accidentele din neatenţie. 2015 va fi pentru tine un an foarte echilibrat, plin de energie.

Peşti

Dacă nu te-ai gândit până acum să faci un pas înainte, 2015 este anul tău!Oportunităţi proaspete şi neaşteptate vei întâlni la tot pasul şi uşile ţi se vor deschide ca prin minune. Fii sensibil, nu nechibzuit. Ia în serios norocul care va da peste tine şi spune des „mulţumesc”. Acordă-ţi mai multă atenţie şi menţine-te sănătos, începând cu luna ianuarie, până în aprilie. Ianuarie şi februarie, când Marte şi Neptun vor fi în conjuncţie, la fel şi Venus şi Marte, vor fi lunile în care vei fi ocupat dar fericit. Familia şi prietenii te vor ajuta să ai o judecată sănătoasă, să te distrezi şi să te relaxezi aproape de casă. Oamenii vor avea mari aşteptări de la tine mai ales pe durata verii şi s-ar putea să te suprasoliciţi încercând să nu dezamăgeşti pe nimeni. Concentrează-te asupra propriei tale persoane la fel cum te concentrezi asupra altora şi vei reuşi ce îţi propui.

Sursa Horoscop: http://astrology.horoscope.com/

Postaţi un comentariu