Halep joacă la TIFF. Finala româncei va fi proiectată în Piața Unirii, pe un ecran-gigant

Foto: Dan Bodea

Partida de sâmbătă dintre Simona Halep și Jelena Ostapenko, din finala turneului Roland Garros, va fi proiectată în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) pe un ecran gigant amplasat în Piața Unirii din Cluj-Napoca, acolo unde, în general, au loc proiecțiile în aer liber ale filmelor din festival.

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a TIFF, organizatorii festivalului anunță că meciul va putea fi vizionat pe un ecran cu tehnologie LED, ce va fi amplasat în Piața Unirii.

“Fani ai TIFF, ai tenisului și nu numai! Avem o veste bună pentru voi! TIFF vă oferă ocazia să vedeți finala Roland Garros dintre Jelena Ostapenko și Simona Halep, sâmbătă, în Piața Unirii Open Air, de la ora 16:00, pe un ecran mare de leduri, parte din dotările tehnice proprii ale festivalului”, se arată în mesaj.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat pentru a doua oară în carieră în finala French Open, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, pe Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2. Halep va evolua din nou pentru trofeul Suzanne Lenglen, după ce a ratat câştigarea lui în 2014, când a pierdut în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

Calificarea în finală este recompensată la Roland Garros cu 1.060.000 de euro şi cu 1.300 de puncte WTA. Învingătoarea va primi 2,1 milioane de euro şi 2.000 de puncte WTA.

Postaţi un comentariu