Guvernul USL nu se mai vede de la Cluj

Horea Uioreanu
Foto/Transilvania Reporter
eepurl.com

Preşedintele interimar al PNL Cluj, Horea Uioreanu, spune că va susţine, marţi, în şedinţa Delegaţiei Permanente, retragerea miniştrilor liberali din Guvern, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Horea Uioreanu a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că liberalii vor trebuie să găsească cea mai bună soluţie la finalul şedinţei.

„Voi susţine în şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL retragerea miniştrilor liberali din Guvern. Va fi o dezbatere, să ieşim la finalul şedinţei cu cea mai bună soluţie. Dacă nu ni se acordă ceea ce avem dreptul, nu văd ce rost mai are să stăm în Guvern”, a spus Uioreanu.

Potrivit acestuia, Biroul Politic Teritorial al PNL Cluj se va întruni, vineri, pentru a analiza situaţia politică pe plan local, în urma deciziei Delegaţiei Permanente a partidului, indiferent care va fi aceasta.

Horea Uioreanu, care este şi vicepreşedinte PNL la nivel naţional, afirma, luni, că liberalii nu sunt nici „soluţie imorală”, nici „dinozauri de guvern” şi că premierul Victor Ponta ar trebui să le ceară scuze liberalilor pe care „i-a confundat cu trădătorii şi traseiştii din oastea de strânsură pe care şi-a creat-o în ultimele luni”.

„Apelul pe care preşedintele PSD şi premier al României, Victor Ponta, l-a făcut către liberalii aflaţi în funcţii de conducere, de a rămâne alături de domnia sa demonstrează că nu cunoaşte deloc noţiunea de «liberal». Nu suntem partid de traseişti, nu am rămas niciodată la o masă la care nu am fost doriţi sau unde am simţit că suntem trataţi ca «ruda săracă». În niciun caz nu acceptăm să abdicăm de la principiile noastre, nu suntem soluţie imorală şi nici dinozauri de guvern. Liberalii nu sunt traseişti şi nu trădează, domnule Ponta!”, declara Uioreanu.

Delegaţia Permanentă a PNL este aşteptată să tranşeze, marţi seară, situaţia din USL, o decizie anticipată de liderii partidului fiind retragerea miniştrilor liberali din Guvern.

 

 

Postaţi un comentariu