Ghişeu special la Serviciul Permise pentru înmatricularea provizorie a vehiculelor

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

De vineri, 7 iulie 2017 cei care doresc să obţină numerele provizorii de înamtriculare a unei maşini au la dispoziţie un ghişeu special în cadrul Serviciului Permise şi Înmatriculări Vehiculelor. programările la ghişeul exclusiv pentru depunerea actelor de înmatriculare provizorie a vehiculelor (numere roşii) se fac tot online, prima zi disponibilă fiind 10 iulie.

Cei care s-au programat până în prezent pentru această operaţiune la celelalte 4 ghişee funcţionale, pentru scurtarea timpului de aşteptare se pot reînscrie la noul ghişeu specializat în numere roşii.

Noul ghişeu (Ghişeu nr 5) va fi evidenţiat în mod distinct pe site ul http://www.spcrpcivcluj.ro, pentru programare fiind necesară introducerea următoarele date: nume, prenume, telefon, email şi serie şasiu. După introducerea datelor,  solicitantul va primi pe email un mesaj de confirmare care va conţine data, ora şi ghişeul la care a fost planificat.

La data programării cetăţenii sunt rugaţi să se prezinte la Serviciul Permise şi Înmatricularea a Vehiculelor la ora stabilită, în cazul neprezentării, rezervarea îşi pierde valabilitatea.

De asemenea, începând de luni, 10 iulie a.c. programul ghişeului eliberare documente va fi următorul:

  • Luni, marţi, miercuri, vineri – 8:30 – 15.30
  • Joi – 13.30 – 19.00

Postaţi un comentariu