Fuziunea dintre Banca Transilvania și Volksbank, încheiată

Foto: Transilvania Reporter

La mai bine de opt luni de la demararea integrării Volksbank România în structura Băncii Transilvania, fuziunea celor două bănci s-a realizat. Ca urmare a acestui proces, aproximativ 35.000 de foști clienți ai Volksbank au beneficiat de diverse reduceri și beneficii din partea BT.

În urma fuziunii, Banca Transilvania are acum 2, 2 milioane de clienţi, din care aproximativ 10% provin de la Volksbank. Modificări au apărut și în privința numărului de angajați, astfel încâ din cei 7.300 de angajaţi, aproape 400 de persoane sunt din echipa Volksbank România.

„La opt luni de la achiziţionarea Volksbank România avem ocazia să anunţăm încheierea cu succes a integrării VBRO în structura BT şi fuziunea celor două bănci. Acum suntem o singură bancă, o singură echipă. Am pornit la drum în acest proiect cu gândul că dorim să păstrăm clienţii Volksbank România, să construim, de la început, o relaţie pozitivă. Ei au fost prioritatea noastră. La momentul achiziţionării VBRO am făcut public angajamentul faţă de aceştia, pe care l-am respectat: aproximativ 34.000 de clienţi Volksbank România au beneficiat de reduceri şi de beneficii din partea BT. La succesul lui – achiziţionare, integrarea Volksbank România în structura Băncii Transilvania şi fuziunea prin absorbţie – au contribuit peste 600 de persoane din ambele bănci, dintre care circa 100 au avut responsabilităţi permanente în domenii-cheie”, se arată într-un comunicat al Băncii Transilvania.

 

Postaţi un comentariu