FRF: România-Muntenegru se joacă pe Cluj Arena

Astfel arăta gazonul de pe Cluj Arena marți, la inspecția oficialilor UEFA și FRF (Foto Dan Bodea)

Federația Română de Fotbal (FRF) a decis ca partida România-Muntenegru din data de 4 septembrie, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018 să se desfășoare pe Cluj Arena.

Anterior, Federația decisese ca meciul să se dispute în Gruia, conform agenției Mediafax.

Comunicatul FRF:

Federația Română de Fotbal își respectă angajamentul luat față de suporterii clujeni și ardeleni prin decizia de a organiza la Cluj-Napoca partida România-Muntenegru din preliminariile CM 2018. Din această dorință, în urma inspecției UEFA cu privire la situația gazonului de pe Cluj Arena, FRF a solicitat și o analiză comparativă de specialitate din partea forului continental care să cuprindă și situația stadionului Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca.

Concluziile acestei analize comparative evidențiază avantaje și dezavantaje pentru fiecare dintre stadioane în perspectiva meciului din 4 septembrie, astfel că am decis ca partida de debut a “tricolorilor” în aceste preliminarii să fie găzduită de Cluj Arena.

În același timp, avem încredere în capacitatea și disponibilitatea partenerilor noștri clujeni din cadrul acest demers organizatoric de a se asigura că suprafața de joc se va prezenta în condiții bune la ora partidei, posibilitate evidențiată și de raportul de specialitate al UEFA, în cazul unor eforturi susținute.

Bilete disponibile online și, începând de luni, la case.

Vânzarea biletelor pentru meciul România-Muntenegru, 4 septembrie 2016, ora 21:45, care se va disputa pe Cluj Arena, a fost reluată.

Biletele sunt disponibile pe pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Acestea pot fi achiziționate atât prin plata cu cardul, cât și ramburs. Singura varianta de achiziționare a biletelor în care poți alege locul pe stadion este cea online.

Înaintea comunicatului de mai sus, UEFA transmisese agenției Mediafax un răspuns în care arăta că „Federaţia Română de Fotbal a decis ca meciul România – Muntenegru să aibă loc pe stadionul «Dr. Constantin Rădulescu»”.

Postaţi un comentariu