FOTO/ Lotul de Fed Cup al României a ajuns la Cluj: „Este un atu să jucăm la Cluj”

Raluca Olaru, Andreea Mitu, Alina Tecșor și Monica Niculescu (de la stânga la dreapta) au ajuns la Cluj, acolo unde echipa de Fed Cup a României va juca meciul ămpotriva Cehiei (Foto: Radu Hângănuț)

Lotul de Fed Cup al României s-a reunit duminică seara la Cluj-Napoca, în vederea meciurilor împotriva Cehiei care vor avea lor în 6 și 7 februarie, în Sala Polivalentă. Fără Irina Begu, accidentată, dar cu Simona Halep pregătită să joace din nou pentru România, fetele antrenate de Alina Tecșor au aterizat pe Aeroportul Internațional cu un singur gând: să învingă echipa Cehiei, cea care a câștigat de altfel și ultima ediție a competiției.

Însoțite de căpitanul Alin Tecșor, Andreea Mitu, Monica Niculescu și Raluca Olaru au ajuns duminică la Cluj, acolo unde Simona Halep se afla deja. Halep, cea care începând cu data de 1 februarie va fi numărul 3 în clasamentul WTA, a ajuns mai repede în Cluj și în cursul zilei de duminică a avut timp să inspecteze Sala Polivalentă, locul în care meciurile împotriva Cehiei vor avea loc în 6, respectiv 7 februarie.

Sala Polivalentă din Cluj este pregătită să-i primească pe cei peste 7000 de fani care au cumpărat bilete la meciul de Fed Cup (Foto: Dan Bodea)

Sala Polivalentă din Cluj este pregătită să-i primească pe cei peste 7000 de fani care au cumpărat bilete la meciul de Fed Cup (Foto: Dan Bodea)

„Suntem pregătite să arătăm pe teren un tenis de calitate și să aducem o bucurie românilor. Prezența Simonei este un mare avantaj, dar și Cehia are o echipă puternică, cu jucătoare pe primele 10 poziții ale clasamentului WTA. Șansele sunt egale. Există presiune, dar este un atuu să jucăm acasă, la Cluj, în fața unu public bun. Repet, chiar dacă Safarova nu vine, celalte jucătoare formează un lot bun. Așteptăm pe toată lumea să fie alături de noi și sperăm să terminăm în cea mai bună formă”, a declarat Alina Tecșor, căpitanul-nejucător al României.

La începutul săptămânii, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, Simona Halep a anunţat că a amânat operaţia de deviere de sept şi va evolua pentru reprezentativa României în sferturile de finală ale Fed Cup. După ce Irina Begu (numărul 31 WTA) a anunțat că nu poate face parte din lot din cauza unei accidentări, locul ei a fost luat de Raluca Olaru (locul 49 WTA la dublu).

Pentru echipa Cehiei, lotul este format din jucătoarele Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) şi Denisa Allertova (66 WTA).


Publicitate

Postaţi un comentariu