Fostul pugilist Valentin Silaghi a primit titlul de „Clujean de Onoare”

Fostul pugilist Valentin Silaghi a primit în cadrul Turneului Internațional de Box ”Centura Transilvaniei 2016”, titlul de Cetățean de Onoare al Judeţului Cluj – „Clujean de Onoare”.

Valentin Silaghi este o personalitate de excepţie a boxului clujean şi românesc. Cea mai înaltă performanţă sportivă a sa este medalia olimpică de bronz obţinută în cadrul Jocurilor Olimpice de la Moscova din anul 1980. ”Am fost onorat să-i ofer, în numele Consiliului Județean Cluj, însemnele distinctive ale titlului de Cetățean de Onoare al Județului Cluj pugilistului Valentin Silaghi, un om a cărui carieră sportivă a fost și este una remarcabilă, domnia sa având o contribuție însemnată și în ceea ce priveşte dezvoltarea şi promovarea boxului clujean, prin donarea de echipamente sportive, organizarea de meciuri cu echipe din Germania, cantonamente comune de pregătire şi multe altele.” a declarat vicepreşedintele CJ Cluj, Vakar Istvan.
Titlul de Cetăţean de Onoare al Judeţului Cluj – „Clujean de Onoare” a fost conferit domnului Valentin Silaghi prin Hotărârea Consiliului Județean Cluj nr. 187 din 31 iulie 2014.

Postaţi un comentariu