Fiul lui Uioreanu, condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare

Alexandru Uioreanu, fiul preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a fost condamnat definitiv astăzi de Înalta Curte de Casaţie şi Justitie la opt luni închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri, informeaza Agerpres.

Alexandru Uioreanu a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj, în septembrie 2013, la un an și șase luni închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri și plata unei amenzi de 2.500 lei pentru deținere de droguri. ÎCCJ a admis recursul acestuia și i-a redus pedeapsa la opt luni închisoare cu suspendare. Însă instanța supremă i-a impus lui Alexandru Uioreanu un termen de încercare de 2 ani și 2 luni și obligația de a se supune măsurilor de tratament în scopul dezintoxicării.

În același dosar, au mai fost condamnați Nagy Ferenc la 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendare și Nagy Gyongyever la 2 ani și 4 luni închisoare cu suspendare, ambii având aceeași obligație de a se supune unui tratament de dezintoxicare. Decizia instanței este definitivă.

Alexandru Uioreanu a fost trimis în judecată în 23 ianuarie 2013 pentru trafic de droguri de risc și deținere de droguri pentru consum propriu, el fiind acuzat de procurorii DIICOT că a vândut hașiș în școli. Alexandru Uioreanu este fiul lui Horea Uioreanu din prima căsătorie, locuiește împreună cu mama lui și este elev la Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică din Cluj.

1 Comentariu

  1. aredelanul suparat spune:

    Dacă ar fi fost fiul unui om de rând, preacinstiții judecători i-ar fi dat ani buni pentru trafic de droguri. Copilașul lui Mitulescu este însă deasupra legii. El are dreptul la o pedeapsă cu suspendare. O fi avut tăticuțul cel preacurat bani din mita strânsă să cotizeze unde trebuie!

Postaţi un comentariu