Feleacu Summer Games. Olimpiada distracției, la doi pași de Cluj

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Prima Olimpiadă de Vară, Feleacu Summer Games va începe sâmbătă, 25 iunie, de la ora 14.00. Evenimentul va avea loc în incinta Fun Park Cluj, de pe dealul Feleacului.

Cei care doresc să se înscrie, pot participa la una dintre cele șase probe în cadrul competiției.

BeerBob – Proba de Prudență

Un membru al echipei (ales pe sprânceană de echipa sa) va avea de traversat secţiunea Tubing din Fun-Park Cluj, sau în alte cuvinte proba BeerBob, purtând în mână torţa olimpică. Punctajul acestei probe se acordă în funcţie de canitatea de bere din pahar, măsurată după parcurgerea traseului.

Este interzisă acoperirea gurii paharului, precum şi stocarea temporară a berii pe parcursul probei. În cazul acestei abateri echipa va fi penalizată cu 5 puncte. Proba se încheie după măsurarea cantităţii de bere din pahar, de către arbitrii oficiali, la finele traseului de tubing.

Halbere – Proba de Anduranţă

La această probă, echipele se vor duela într-o luptă de rezistenţă, prin care îşi vor dovedi integritatea şi dedicarea faţă de cauza lor. Un reprezentat al echipei va avea de ţinut în fiecare mână câte o halberă, astfel încât să formeze un unghi de 90° între mâna şi trupul său. Acesta va trebui să-i dovedească pe ceilalţi concurenţi ţinând halberele în mâinile sale, neajutat, cât mai mult timp. Primeşte punctaj maxim concurentul ce rezistă cel mai mult timp cu halberele în mână. Proba va fi cronometrată de arbitrii oficiali.

Coloana infinitului

La această probă echipele îşi vor dovedi talenul artistic, unde vor avea de construit „cea mai infinită coloana a infinitului”. Concurenţii vor trebui să se urce pe o ladă de bere. Aceştia vor primi încă o ladă, pe care vor trebui să o poziţioneze deasupra primei lăzi, fără ca aceştia să se coboare de pe prima ladă. Procesul continuă până ce se va ajunge la maxim 10 lăzi de bere, iar concurentul se află în vârful priamidei. Pentru această probă casca este obligatorie (va fi oferită de organizatori). Pentru siguranţă, toţi concurenţii de la acestă probă vor fi înhămaţi la peretele de escaladă al Fun Park-ului.

Butoiul zburător

La această probă concurenţii vor avea de aruncat un butoi gol de bere la o distanţă cât mai mare, în lungime. Punctajul se va oferi direct proporţional cu distanţa la care se aruncă butoiul.  Concurenţii vor putea folosi ce metodă consideră mai uşoară.

Ştafeta olimpică (Biatlon)

Nicio olimpiadă nu este completă fără o ştafetă olimpică. Aici vă puteţi consolida poziţia căştigând cele mai multe puncte.
Concurenţii vor avea de parcurs traseul olimpic purtând cu mândrie în mână torţa olimpică. Aceştia vor avea de ţopăit, dintr-un sac de rafie la partea de obstacole şi vor avea grijă să nu verse din „focul” torţei olimpice.
La sfârşitul cursei de obstacole, puterea de concentrare le va fi testată la un TIR paintball. Punctajul se acordă în funcţie de timp, primul care va ajunge la proba TIR paintball va primi punctaj maxim.

The Legendary BeerPong

Regulile aacestei probe vor fi explicate la începutul fiecărei partide.

Înscrierile la olimpiadă se fac fie pe mailul office@musicoutdoorexperience.ro, fie la fața locului în ziua evenimentului până la ora 15:00. Taxa de înscriere este de 50 de lei/echipă. O echipă va fi alcătuită din trei persoane, băieți, fete, fete și băieți.

Premii

Premiul I este de 1.000 de lei, iar locurile II și III constau în invitații la MOX (Music Outdoor eXperience) și vouchere la Fun Park Cluj.

Muzica bună va acompania evenimentul și îl va transforma într-un party deasupra orașului de la 14:00 până în zorii zilei alături de Ugly Astronaut, Vlad Bretan, Alex One, S-t-phan, SKNYGUY, Ciakar, Preax. Intrarea la petrecere este liberă.

Postaţi un comentariu