Federația Share și-a achitat toate datoriile către Primăria Cluj-Napoca

Foto: Dan Bodea

Federația Share, cea care s-a ocupat anul trecut de organizarea Festivalului Untold și-a achitat de curând toate datoriile către Primăria Cluj-Napoca, fapt confirmat de PR-ul evenimentului Ștefana Giurgiu. Potrivit organizatorilor evenimentului, chiriile pentru Cluj Arena și Sala Polivalentă au fost plătite, urmând să fie achitate și utilitățile. De asemenea, federația trebuie să mai plătească anumite sume unor furnizori de servicii mai mici.

În total, Federația Share a plătit Primăriei Cluj-Napoca suma de 450.000 de lei, în trei tranșe: (prima transă  a fost achitată septembrie 2015, a doua în octombrie 2015, iar a treia în ianuarie 2016). Suma respectivă reprezintă taxele și impozitele datorate autorității locale, precum și impozitul de 2% pe biletele vândute online. Ultima tranșă fost în valoare de 380.000 de lei.

Radu Rațiu, directorul Cluj Arena SA a confirmat pentru Transilvania Reporter faptul că Federația Share a achitat chiria încă de anul trecut, dar că utilitățile (în valoare de 11.000 de euro) nu au fost plătite.

Ediția din 2016 a festivalului este organizată de o altă firmă, SC Untold SRL, deținută de Bogdan Buta și de Sorin Gadola.

Postaţi un comentariu