Familia Regală, în vizită la Turda și Câmpia Turzii

Foto arhivă: Dan Bodea

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române și Alteța Sa Regală Principele Radu se află sâmbătă, 7 iulie, într-o vizită cu caracter public la Turda și Câmpia Turzii.

La ora 12, Familia Regală vizitează Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii. Programul va cuprinde vizitarea simulatorului de zbor, a Unității Militare, a expoziției statistice (MIG-21 Lancer și IAR-330 Puma), precum și urmărirea unei evoluții de zbor.

De asemenea, la ora 18.30, la Turda, Familia Regală va lua parte la Salina Equines Horse Trophy (SEHT), un important eveniment hipic din Transilvania.

Cu această ocazie, Majestatea Sa Margareta va oferi trofeul câștigătorului Probei Obstacole, ce poartă, în acest an, numele Cupa Regele Mihai.

În aceeași zi, The Duke of Edinburgh’s International Award, aflat sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române, își sărbătorește în cadrul SEHT aniversarea a 30 de ani de activitate la nivel mondial. Fundația derulează anual programe de educație non-formală pentru un milion de tineri din 140 de țări.

Postaţi un comentariu