Explozie la un bloc de locuințe din Cluj-Napoca

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

UPDATE: La momentul exploziei, în bloc se aflau șapte persoane, care au fost imediat evacuate. Potrivit primelor date, explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze.


O explozie puternică a avut loc joi la un bloc de locuințe de pe strada Migdalului din Cluj-Napoca. Potrivit primelor informații, o persoană a fost rănită și alte cinci au suferit atacuri de panică, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ISU de pompieri și medici pentru a interveni.

În apartamentul în care a avut loc explozia se afla un bărbat, care în urma deflagrației a suferit arsuri de gradul 1 pe corp. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic pentru Situații de Urgență Cluj. De asemenea, o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta suferind un atac de panică

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj intervine în aceste momente, purtătorul de cuvânt declarând că structura clădirii ar fi putut fi afectată de explozie care a avut loc la ultimul dintre cele două etaje ale imobilului, unde toate geamurile, dar și acoperișul au fost afectate. Trei apartamente dintre cele 12 din bloc au fost afectate de flăcări.

La fața locului s-a deplasat și primarul municipiului, Emil Boc, dar și prefectul județului, Gheorghe Vușcan.Pompierii și polițiștii se află la fața locului și fac cercetări pentru a afla cauzele care au dus la producerea exploziei.

 

Postaţi un comentariu