Experții în eCommerce vin la Cluj-Napoca la TeCOMM

Cea de-a 4-a ediţie a ExpoConferinţei de comerţ electronic TeCOMM revine în 30 şi 31 ocotmbrie la Cluj-Napoca. În cele 2 zile vor fi prezenţi 50 de speakeri cu peste 30 de prezentări şi workshopuri destinate celor care îşi desfăşoară activitatea în mediul online.

Cei mai importanţi jucători din comerţul electronic românesc şi internaţional vor vorbi, pe 30 octombrie, despre situaţia curentă a pieţei, despre tendinţe şi evoluţii în e-commerce, nu doar pentru vânzări mai mari, ci mai ales pentru strategii de orientare către client şi loializarea acestuia, prin customer support şi securitate a datelor.

A doua zi a evenimentului va găzdui două workshopuri, două prezentări şi un masterclass pentru specialişti în marketing digital în cadrul MarkDay, şi alte 10 workshopuri pentru cei interesaţi de optimizare prin UX design, SEO, web analytics, conversii, usability, plăţi online, logistică, branding & reputation.

În paralel cu prezentările şi dezbaterile din cadrul TeCOMM se va desfășura Digital Travel Forum. Acesta este un eveniment dedicat celor care activează în domeniul turismului: operatori şi agenţi de turism, hotelieri, linii aeriene, Distribution Systems (GDS) şi reservation (CRS).

Programul după-amiezei va fi dedicat Hotspot Fashion, un eveniment unic în ţară şi dedicat în întregime segmentului fashion din e-commerce. Se vor acoperi principalele tendinţe de pe acest segment: inovaţia, serviciul pentru clienţi, brandul personal, se va discuta relevanţa conţinutului pe diferite medii, diferenţa dintre text şi imagine, give-away-uri şi endoresment, iar prin workshopuri practice cu Google se vor dezvolta tactici de Google Adwords gândite pentru acest segment. Aflat la ediţia a 2-a, Hotspot Fashion aduce speakeri din USA, Bucureşti şi Cluj.

Postaţi un comentariu