Elek Levente, președinte USR Cluj „Ne propunem o campanie fair play”

Elek Levente, președinte USR Cluj

USR Cluj speră să obțină voturi din parte tuturor celor care au fost nemulțumiți de clasa politică și își propune în acest sens o campanie „fair play”.

„Ne propunem o campanie fair play, fără atacuri la alte partide, dar foarte eficientă, punând accent pe ideile noastre, avându-i în centru pe candidații noștri. Ne așteptăm să primim voturi din partea tuturor celor care au fost nemulțumiți de actuala clasă politică, având convingerea că mesajul nostru a fost perceput corect, în sensul că propunem un alt mod de a face politică. Ne adresăm întregului electorat, indiferent de etnie, religie etc. Contăm inclusiv pe voturile celor care până acum nu s-au simțit reprezentați de nicio formațiune politică și nu au ieșit la vot”, a declarat președintele filialei USR Cluj, Elek Levente.

Cum au fost aleși candidații? „Candidații au fost propuşi de către cei care fac parte din partid, iar ordinea de pe listă a fost votată tot de către ei. În paralel, simpatizanții au avut la dispoziție un vot online, consultativ, doar în ideea de a influența votul membrilor. Rezultatul votului online a fost făcut public înainte de începerea votului membrilor”, spune Elek Levente.

În urma alegerilor, USR Cluj speră să ajungă în Parlamentul României cu doi deputați și un senator.  „Vom face eforturi să scoatem maximul posibil de la aceste alegeri”, mai spune Elek.

„Ziua depunerii candidaturilor ne-a dovedit, o dată în plus, cât de cu rea-credință a fost gândită legea electorală, în încercarea de a bloca intrarea în competiție a unor partide noi, dar, în același timp ne motivează suplimentar să ne implicăm în schimbarea politicii și societății din România. Îi rog pe clujeni să analizeze cu atenție listele candidaților USR și să le compare cu oferta celorlalte partide. Mi se pare incredibil că într-un moment al schimbării există partide care defilează cu aceeași gardă obosită. Oare astea să fie toate resursele și toți oamenii marilor partide din Cluj?”, Mihai Goțiu, candidat USR la Senat.

Listele complete ale candidaților USR Cluj:

Senat:

 1. Mihai Goțiu
  2. Ramona Harosa
  3. Daniel Doboș
  4. Elena Muscă
  5. Cristian Olinca
  6. Radu Molnar

Camera Deputaților:

 1. Emanuel Ungureanu
  2. Adrian Dohotaru
  3. Ovidiu Nistor
  4. Adriana Cristian
  5. Andrei Suciu
  6. Radu Boloveschi
  7. Daniel Kloyber
  8. Mihai Chereji
  9. Alexandra Oană
  10. Radu Chirilă
  11. Alexandra Pintea
  12. Marius Pavăl
  13. Dragoș Bărăitaru

Postaţi un comentariu